Pečené vepřové plátky se sýrovým nádivkovým překvapením
Recept ještě nebyl hodnocenMaso kuchyňsky upravíme, pokrájíme na plátky, trochu naklepeme, okořeníme podle každého (solí, petrželkou, saturejkou, pepřem ) a potřeme z obou stran hrubozrnnou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Maso kuchyňsky upravíme, pokrájíme na plátky, trochu naklepeme, okořeníme podle každého (solí, petrželkou, saturejkou, pepřem ) a potřeme z obou stran hrubozrnnou…
Kotlety bez naklepání osolíme, opepříme a poprášíme hladkou moukou. Na směsi másla a oleje opečeme, aby se zatáhly.Narovnáme je do malého pekáčku nebo zapékací nízké…
Salát dobře omyjeme, utěrkou osušíme a jednotlivé listy lehce omočíme jednou stranou v zálivce. Pokládáme rovnou na talíř, na kterém budeme servírovat a prosypáváme…
Připravit kuřecí maso je velmi jednoduchou a nenáročnou záležitostí. V tomto receptu najdete inspiraci na velmi chutnou úpravu kuřecích stehen. Ta podusíme se žampiony a…
Křehký salát z červeného zelí s červenou cibulí je v kombinaci s nasládlou zálivkou skvělým doplňkem k různým druhům masa a tak jej jistě oceníte i při letním grilování.…
Kuřecí plátky s ananasovo-arašídovou směsí jsou exotickým a chutným pokrmem, který přináší spojení sladké a slané chuti. Tento recept spojuje šťavnaté kuřecí maso s…
Zelenina a vepřové plátky potřené hrubozrnnou hořčicí vytvoří po upečení v troubě jemnou omáčku, která se skvěle hodí třeba k bramborovým knedlíkům. Spolu s nimi snadno…
Oběd výživný, chutný a rychle hotový, na kterém si pochutnají jak dospělí, tak i děti, to je rybí filé s bramborovým pyré. S tímto receptem klasiku pozvedneme o úroveň…
Roastbeef je klasika, která zaujme svou jednoduchostí i vytříbenou chutí. Správně připravený má jemně růžový střed, šťavnatou strukturu a skvěle se hodí jak na…
Grilovaná kuřecí prsíčka na špejli v marinádě z česneku, medu a sójové omáčky jsou ideální volbou pro letní posezení. Maso perfektně doplní svěží a lehce pikantní…
Pečení masa společně se zeleninou zaručí, že zůstane krásně šťavnaté a není třeba ho příliš podlévat. Marináda s hrubozrnnou hořčicí, česnekem a voňavými bylinkami…
Zemiaky uvaríme v šupke a necháme dobre vychladnúť. Potom zemiaky ošúpeme a nakrájame na kocky.Fenykel narežeme na tenké rezance, pridáme k zemiakom a premiešame.Všetky…
Cibule oloupeme a odkrojíme oba konce. Rozřízneme je do půlky (od jednoho konce k druhému) a sloupneme z každé asi 3 vrstvy tak, aby se nám neponičily. Zbylé kousky…
Brambory uvaříme a necháme vychladnout. Vejce uvaříme na tvrdo. Brambory nakrájíme na půlkolečka, stejně tak okurky a vajíčka. Cibuli, pokud je barevná, namočte na 5…
Nakrájíme cibuli na plátky, zázvor a česnek nasekáme nebo nastrouháme na jemno. Smícháme hořčici, zázvor a česnek. Maso lehce naklepeme jen hřbetem ruky, osolíme a…
Plát hovězího pupku odblaníme. Osolíme, opepříme a potřeme velmi silnou francouzskou hrubozrnnou hořčicí. Potřený plát hovězího pupku smotáme jako roládu, pevně…
Na hrubém slzičkovém struhadle nastrouháme do větší mísy uzeninu, pórek, vejce a okurky.Přidáme cibuli, kterou jsme nakrájeli nadrobno, cottage sýr a hořčici. Osolíme,…
Syrové brambory nahrubo nastrouháme, smícháme se solí (solíme podle chuti) a rozprostřeme do olejem lehce pomaštěného pekáčku. Navrch položíme plátky cibule. Zapékáme…
Maso opláchneme, osušíme a zlehka posypeme solí a pepřem. Pro lepší držení tvaru maso omotáme nití.V pánvi rozehřejeme olej, maso na něm ze všech stran prudce restujeme…
Vinnou klobásu stočíme na dno zapékací nádoby do volnějšího šneka. Jablka omyjeme, rozpůlíme a odstraníme jadřinec, cibuli oloupeme a obojí nakrájíme na půlkolečka. Ta…
Zeleninu očistíme, cibuli nakrájíme nadrobno, mrkev a kedlubny nastrouháme na hrubém slzičkovém struhadle.Z uzeného boku nakrájíme 4 špalíčky a ze zbytku nakrájíme…
Zeleninu očistíme, cibuli nakrájíme nadrobno, mrkev a kedlubny nastrouháme na hrubém slzičkovém struhadle.Z uzeného boku nakrájíme 4 špalíčky a ze zbytku nakrájíme…
Králíka opláchneme a osušíme. Hlavu společně s vnitřnostmi použijeme např.na vývar, zadní nohy dáme do mrazáku na pozdější jinou dobrou úpravu. Zbytek králíka rozdělíme…
Z boku nakrájíme šest dlouhých pruhů, sádlo pokud možno odkrojíme, naklepeme je, okořeníme česnekovou solí, drceným kmínem a hrubozrnnou hořčicí. Spleteme z nich dva…