Pikantní vepřové závitky se zeleninou
Zimní jídlo má zahřát, pohladit duši a samozřejmě nasytit. Aby maso v závitcích dobře chutnalo i s přílohou, použijte stejné bylinky na ochucení pečených brambor. Česnek a snítky rozmarýnu vylepší chuť a ozvláštní běžnou přílohu.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 014 kJ / 720 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,38 g |
Tuky | 10,38 g |
Vláknina | 22,39 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 127,35 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 1. 2024 07:22
Moanka: Moni, moc děkuji
19. 1. 2024 05:52
Parádní. To bych taky měla zkusit!
I fotka moc pěkná, ale to ty máš vždycky.
I fotka moc pěkná, ale to ty máš vždycky.
9. 1. 2024 14:57
veronika_straka: Moc děkuji
9. 1. 2024 14:40
Kéž by se dalo z fotky přenést jídlo zrovna na stůl vypadá to báječně!
9. 1. 2024 10:49
Marie Svarcova: Maruško , moc děkuji za upozornění na chybu. Opravila jsem.
9. 1. 2024 09:10
závitky jsou u nás oblíbené, určitě zkusím (asi oprav bod 3 šotek se vloudil)
8. 1. 2024 21:48
zuzi777a: děkuji
8. 1. 2024 21:40
Úplně se mi sbíhají sliny!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 9 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 10 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 11 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 19 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 3 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 6 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 9 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 9 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 12 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 12 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak používat bylinky na dochucení: Čerstvé dovedou pokrm k dokonalosti
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Čím zahustit polévky a omáčky? Jíška je klasika, ale co třeba vyzkoušet červenou čočku, pohanku nebo hrašku
Další recepty
Suroviny: kýta vepřová, sůl, pepř mletý, hořčice hrubozrnná, česnek, rozmarýn, tymián, mrkev, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, vývar masový, máslo, brambory, sůl, olej, rozmarýn, česnek
Pikantní vepřové závitky se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpK88
8 názorů