Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Guláš na pivě a hořčici

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

recepty73 recepty73

Středně náročný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 452 kJ /
2 259 kcal
Bílkoviny208,90 g
Tuky117,44 g
Vláknina16,74 g
Cholesterol 706 mg
Sodík 1,86 g
Sůl4,30 g
Sacharidy61,76 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso na guláš dle vlastní chuti (vepřové, hovězí) pokrájíme na kostky nebo nudličky, které osolíme, opepříme a promícháme s hořčicí. Krok 2: Na sádle s drobně pokrájenou slaninou necháme lehce dozlatova osmažit pokrájenou cibuli, ke které následně přidáme osmažit i připravené maso. Krok 3: Ke konci smažení přidáme k masu rozvonět nasekaný česnek a snítky bylinek, poté zalijeme pivem a na mírném ohni, pod poklicí, dusíme za případného podlití (vývarem či vodou) a promíchání do změknutí masa. Krok 4: Ke konci vaření můžeme guláš zahustit jíškou a ještě krátce provařit, pokud jsme ho dušením nenechali zredukovat na potřebnou hustotu a chceme více omáčky. Krok 5: Podáváme s knedlíkem, chlebem, noky, rýží, těstovinami. Před podáváním vyndáme větvičky z vyvařených bylinek.

Zveřejněno 29. 10. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Guláš na pivě a hořčici

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r4nK

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Guláš na pivě a hořčici

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r4nK

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
vepřový guláš s hořčicí, hořčice do guláše, maso na hořčici a pivo, hořcice do do guláše, hovězí guláš s hořčicí, guláš a pivo, hovězí nudličky recept, guláš z vepřové plece na pivě, gulas s horcici, vepřový guláš na pivu hořčice, vepřový guláš na pivě a hořčici, vepřový guláš na pivu a hořčici

Suroviny:
plec vepřová, cibule, hořčice hrubozrnná, sůl, pepř mletý, česnek, sádlo, slanina uzená, tymián, rozmarýn, pivo černé, jíška

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu