Houbovo-smetanová polévka se sýrem a koprem
Recept ještě nebyl hodnocenKdyž venku začíná být sychravo, tato polévka je přesně to, co potřebujete. Voňavé houby, jemná smetana, rozpuštěný sýr a špetka kopru, všechno dohromady tvoří…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Když venku začíná být sychravo, tato polévka je přesně to, co potřebujete. Voňavé houby, jemná smetana, rozpuštěný sýr a špetka kopru, všechno dohromady tvoří…
Krůtí játra na slanině a pórku se budou výborně doplňovat s dušenou rýží. Voní sušenými houbami, kečup ve šťávě dodá chuť a barvu. Rychlé a levné jídlo, které ale…
Nahraďte rýži kroupami a maso uzeným tempehem – vznikne vydatné a chuťově bohaté jídlo, které potěší nejen vegany. Kroupové „rizoto“ spojuje poctivost tradiční kuchyně s…
Spojení jemných jater a ledvinek s voňavými houbami vytváří výrazný a nezaměnitelný pokrm, který potěší milovníky české klasiky. Tento recept nabídne sytou, plnou chuť a…
Houbová bramboračka je sytá a voňavá polévka, která patří k nejoblíbenějším pokladům české kuchyně. Kombinace brambor, zeleniny a lesních hub vytváří bohatou chuť, která…
Rychlé jídlo z kuřecích kousků, zeleniny a sušených hub připravíme na jedné pánvi. Maso marinujeme v koření a solamylu, zeleninu orestujeme, přidáme houby a podlijeme…