Bramboračka Rouz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 10. 2010 14:11
Bramboračka byla moc dobrá dala jsem ještě trochu květáku a zelí kousek,to byly zbytky a potřebovala jsem to upotřebit Přidala jsem trochu červené mleté papriky
Rouz přidala jsem ti fotečku
Rouz přidala jsem ti fotečku
22. 9. 2010 19:46
Tak jsem vyzkoušela a je báječná Použila jsem jednu cibuli, jednu mrkev, jednu a půl lžíce hladké mouky, dvě hrsti mražených hub a tři brambory. Koření nikdy neodměřuji, dávám podle chuti. Oproti receptu jsem přidala i kostku masoxu, jinak vše tak, jak je psáno. Polévka je hustá, sytá a výborná Všem doporučuji.
Ruzenice, děkuji za recept, posílám za něj bod a fotečku
Ruzenice, děkuji za recept, posílám za něj bod a fotečku
22. 9. 2010 17:49
To je nádherný talířAle polévka vypadá taky moc hezky+4
22. 9. 2010 15:40
ruzenice , ano, je to věc názoru věř, že ani pro sebe suroviny nevážím a vařím běžně "od oka"...pokud bych si dělala jen poznámku pro sebe, určitě by vypadala také takto ...ale vzhledem k tomu, že toto je veřejný web, kterým nabízím recept k realizaci ostatním, tak i při vaření "od oka" vážím a měřím, kolik mi to oko hodilo
22. 9. 2010 15:25
Jak jen začít
suzanna-děkuji a myslím že bude vynikající
a jinak k děvčatům,jsem zvyklá postavit na plotnu kastrol a začít prostě vařit,tak že u této polévky nenapíšu nic víc,protože je to velmi jednoduché.I Vaše názory jsou ale na místě,já to beru
suzanna-děkuji a myslím že bude vynikající
a jinak k děvčatům,jsem zvyklá postavit na plotnu kastrol a začít prostě vařit,tak že u této polévky nenapíšu nic víc,protože je to velmi jednoduché.I Vaše názory jsou ale na místě,já to beru
22. 9. 2010 14:33
Já nejsem zase až tak zkušená kuchařka, ale na polévku dle tohoto receptu bych si klidně troufla. U polévek gramáž nepovažuji za zásadní a myslím, že se na tom nedá nic zkazit Horší jsou např. recepty, u kterých se používá kynuté těsto a chybí tam gramáž......
Ruzenice, polévka vypadá moc pěkně, určitě vyzkouším. Možná už dnes k večeři
Ruzenice, polévka vypadá moc pěkně, určitě vyzkouším. Možná už dnes k večeři
22. 9. 2010 14:26
Tohle je fakt, Růženko, nechceš to trošku upřesnit?
22. 9. 2010 13:32
pro zkušenou kuchařku jistě lehce proveditelný recept, dokážu si představit i chuť a interně oceňuji...ale pro méně zběhlou kuchařinku bohužel asi neproveditelné, není udané množství jednotlivých surovin...krom kuliček koření a pepře...a to je zase závislé na množství vody a ostatních surovin - do 1l dáme asi jiný počet než do 3l, že? takže po doplnění bych ocenila i bodem, takto nikoli
22. 9. 2010 13:14
22. 9. 2010 13:00
Bramboračka zase trošku jiná,ale může býti dobrá+1
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 8 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 18 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 4 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 4 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 5 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 7 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 9 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 10 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 11 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 11 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak udělat nejlepší bramborák. Oblíbené bramborové placky s vůní česneku a majoránky
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Blbouny s povidly podle Josefa Maršálka: Kynuté těsto bude nadýchané díky omládku, při vaření oceníte trik s pečicím papírem
Další recepty
Tématické fráze: bramboracka bramboračka recept polévky recepty polévky bramboračka s cibulí recepty bramboračka dobra bramboracka recept bramboračka www recepty cz kuchařka gramáž polévky červená bramboračka bramboračka polévka polévka bramboračka recepty-bramboračka bramboračka ze zbytku recept na bramboračku bramborová polévka bramboračka cibule bramboračka bez cibule recepty-gramaz
Suroviny: olej, cibule, česnek, mrkev, houby sušené, kmín celý, sůl, pepř mletý, pepř celý, koření nové koření, majoránka, pažitka, brambory, máslo
Bramboračka Rouz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p2XV
10 názorů