Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hříbky sušené - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie774 kJ /
185 kcal
Bílkoviny14,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,00 g
Tuky1,00 g
– nasycené0,90 g
– nenasycené0,10 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,10 g
––– omega 30,00 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 40 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy15,00 g
– cukry5,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Slovenská vánoční kapustnica Videorecept

Slovenská vánoční kapustnica

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Slovenská vánoční kapustnica je poměrně pracné jídlo. Tato sytá polévka z kysaného zelí, hub, uzeného masa a klobásy, zahuštěná jíškou připravenou na slanině, však…

Reneels

100 min

Kudrbánková polévka

Kudrbánková polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Starý krajový recept na variaci bramborové polévky. Sádla na jíšku bylo tehdy škoda, tak aby zasytila, jsou do ní kromě brambor a hub zavařeny i nočky. Dnes takové…

hosta

45 min

Krůtí prsa na hříbkách

Krůtí prsa na hříbkách

Recept ještě nebyl hodnocen 3,9

Sušené hříbky namočíme do vody alespoň 2 hodiny předem, nejlépe namáčíme přes noc.Troubu předehřejeme na 250 °C.Krůtí prsa omyjeme a nakrájíme plátky 1-1,5 cm silné…

JanaDorazinova

115 min

Poctivá bramboračka z pomalého hrnce

Poctivá bramboračka z pomalého hrnce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Bramboračka patří mezi tradiční české polévky. Vyzkoušejte nenáročnou a vynikající polévku z pomalého hrnce, která dokonale provoní domov a skvěle chutná. Překvapte své…

Mama-mia

510 min

Vepřová plec po venkovsku

Vepřová plec po venkovsku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso nakrájíme na kostky asi jako na guláš, zaprášíme hladkou moukou a orestujeme na sádle do zlatova. Maso vyjmeme.Do výpeku přidáme máslo a necháme na něm mírně…

hilgertom

135 min

Krůtí krky na smetaně

Krůtí krky na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Krůtí krky opláchneme a dáme do hrnce společně se zeleninou a kořením. Zalijeme vodou a slabým varem táhneme 2-2,5hodiny. Pokud použijeme papiňák, od doby varu na slabém…

Krkonošské kyselo se sušenými houbami

Krkonošské kyselo se sušenými houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pravé krkonošské kyselo sloužilo v chudých rodinách mnohdy jako hlavní chod a vařilo se zásadně ze sušených hub. Tato verze je z aktivního chlebového kvásku a na kvalitě…

RubyRom

80 min

Laň na houbách

Laň na houbách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso si očistíme a nakrájíme na stejné kousky. Česnek ošistíme a nakrájíme na plátky. Kousky masa dáme do misky, zasypeme 3 kl kořením na zvěřinu, zalijeme 1 pl oleje,…

Vepřové na hrášku (s hříbky)

Vepřové na hrášku (s hříbky)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

V papiňáku rozehřejeme sádlo, na kterém osmahneme cibulku a poté i maso nakrájené na kostičky zalité sójovou omáčkou. Podlijeme vodou (podle uvážení tak, aby bylo vše…

iunka

35 min

Přírodní drůbeží

Přírodní drůbeží

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na tuku osmahneme do sklovata cibulku, přidáme naklepané maso (není-li drůbeží, může být i vepřové), osmahnene z obou stran, přidáme nakrájené hříbky a rajčata sloupnuté…

Anna Kocikova

45 min

Gnocchi s vůní šalvěje

Gnocchi s vůní šalvěje

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Ochutnejte toto lahodné italské jídlo s vůní šalvěje. Jeho příprava není vůbec složitá. Sušené hříbky stačí podusit s česnekem, šalvějí a bílým vínem a smíchat s…

poslirecept

50 min

Rizoto se sušenými hříbky

Rizoto se sušenými hříbky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Rýži si předem namočíme (já máčím minimálně 12hod, ale lepší je 24hod), poté rýži scedíme. Hříbky si namočíme do vody. Na pánvi orestujeme šalotku a v hrnci cibuli. K…

1 2 3

Naposledy jste si prohlédli