Barszcz velikonoční
Každá země má své velikonoční tradice a pokrmy. Naši polští sousedé připravují velikonoční polévku barszcz, obdobu ruského boršče, z červené řepy a plnou zeleniny. Její příprava je sice zdlouhavější, ale výsledný pokrm za to určitě stojí.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 254 kJ / 1 017 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,88 g |
Tuky | 8,52 g |
Vláknina | 62,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,48 g |
Sůl | 10,78 g |
Sacharidy | 172,56 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 3. 2014 00:06
19. 3. 2014 19:00
19. 3. 2014 16:23
19. 3. 2014 15:47
18. 3. 2014 20:35
18. 3. 2014 09:34
Tudíž vydržte do Velké noci, budou i vobrázky.
17. 3. 2014 20:37
17. 3. 2014 19:30
17. 3. 2014 14:35
17. 3. 2014 12:50
http://www.dobra-cigareta.cz/dobracigareta/eshop/2...
kam na ně chodíš?
17. 3. 2014 11:33
Foto taštičiek veľa nenapovie.
Dík.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Maková náplň nastavená
Přidáno před 6 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 8 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 11 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 11 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno 18. 4. 2024 19:14
Právě bylo uvařeno:
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 1 hodinou
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 1 hodinou
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 4 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 5 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 5 hodinami
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 7 hodinami
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 7 hodinami
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 7 hodinami
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 8 hodinami
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak uvařit dobrý boršč a co do něho patří? Nesmí chybět červená řepa. Máme pro vás výborný recept a názorné video
Velikonoční vajíčka v přírodních barvách. Videonávod, jak vejce snadno nabarvit pomocí červené řepy, kurkumy a dalších surovin
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Další recepty
Tématické fráze: barszczyk velikonoční recepty velikonoce 2014 recepty barscz barszczyk recept polévka barszczyk ostrý vývar z červené řepy s pirohy polévka barszcz barszczyk.pl polevka barscz barszczyk polévka recept na barszcz.pl barszcz z červené řepy recepty dortíčky majdalenky recept barszcz z cukrem barzscz polevka barszc barscz recept polévka z červené řepy barszcz barzscz recepty
Suroviny: řepa červená, cukr, sůl, uzené švestky, koření hřebíček, mrkev, petržel, celer, cibule, hříbky sušené, nať petrželová, česnek, vývar drůbeží, pepř bílý, ocet, sůl
Barszcz velikonoční
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v5nV
11 názorů