Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hříbky sušené - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Celerový krém s houbami a jablky

Celerový krém s houbami a jablky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Sušené hříbky zalijte vroucí vodou.Šalotky očistěte, nakrájejte nadrobno a nechte zesklovatět na másle. Přidejte oloupaný, na kostičky nakrájený celer, oloupaná,…

Ďábelský pekáč po myslivecku

Ďábelský pekáč po myslivecku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

1.Maso nakrájíme na malé řízečky, mírně osolíme, posypeme ďábelským kořením a vetřeme jej do masa, obalíme v mouce a na horkém oleji osmahneme rychle z obou stran.…

jahoda

90 min

Slovácká zelná polévka

Slovácká zelná polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Namočíme přes noc 200 g bílých fazolí, druhý den je scedíme, vložíme do hrnce a zalijeme dvěma litry vody a uvaříme je téměř doměkka.Zelí propláchneme, pokud je příliš…

rizekB

60 min

Maso s vůní bylinek

Maso s vůní bylinek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Houby namočíme do vody.Z jedné PL tuku a hladké mouky usmažíme tmavší zásmažku a dáme bokem. Hovězí a uzené maso nakrájíme na stejnoměrné kousky,cibuli na půlměsíčky…

Anna Kocikova

90 min

Rizoto se sušenými hříbky

Rizoto se sušenými hříbky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Rýži si předem namočíme (já máčím minimálně 12hod, ale lepší je 24hod), poté rýži scedíme. Hříbky si namočíme do vody. Na pánvi orestujeme šalotku a v hrnci cibuli. K…

Novoroční zelí

Novoroční zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

V první řadě si namočím hrách a houby. Je 30 prosince šest hodin večír, vařit budu zítra dopoledne. Zítra nadpolednem si pustím na rádyju svou oblíbenou stanici Prahu a…

Balkánská houbová polévka

Balkánská houbová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Slovo Balkán pochází z turečtiny, kde znamená pohoří. Tomuto zeměpisnému určení odpovídá i složení jejich kuchyně. Jedná se většinou o jídla jednoduchá a ze surovin,…

Barszcz velikonoční

Barszcz velikonoční

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Každá země má své velikonoční tradice a pokrmy. Naši polští sousedé připravují velikonoční polévku barszcz, obdobu ruského boršče, z červené řepy a plnou zeleniny. Její…

gmptop

230 min

Gnocchi s vůní šalvěje

Gnocchi s vůní šalvěje

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Ochutnejte toto lahodné italské jídlo s vůní šalvěje. Jeho příprava není vůbec složitá. Sušené hříbky stačí podusit s česnekem, šalvějí a bílým vínem a smíchat s…

poslirecept

50 min

Kuřecí směs do listového těsta

Kuřecí směs do listového těsta

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Listové těsto jde plnit různými náplněmi, ať už sladkými či slanými. V dnešní době je k dostání i jeho rozválená verze, a tak je jeho použití opravdu jednoduché a rychlé…

Neelix

60 min

1 2 3

Naposledy jste si prohlédli