Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí kližka na hříbkách

Hodnocení receptu je 4,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 240 min Doba tepelné úpravy: 240 min

240 min (240 min tepelná úprava)

24. 1. 2023 18:01

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 950 kJ / 1 661 kcal
Bílkoviny148,15 g
Tuky112,45 g
Vláknina6,12 g
Cholesterol 426 mg
Sodík 2,15 g
Sůl5,40 g
Sacharidy12,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jídlo se dá také připravit v tlakovém hrnci, kde bude hotové za 40-45 minut.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

26. 1. 2023 19:09

Marie Svarcova: Děkuji:-*:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

25. 1. 2023 09:07

:-)<3:yes::yes: pěkný recept a krásné foto :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kližka hovězí, špek, cibule, vývar hovězí, hříbky sušené, olej, pepř mletý, sůl, máslo, mouka hladká

TopRecepty.cz

Hovězí kližka na hříbkách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KrOpr