Peštianský tvarožník
Recept ještě nebyl hodnocenZmiesime ingediencie všetky až po strúhanku a cesto necháme 30 minút postáť a potom vyvaľkáme a dáme na vymastený múkou vysypaný plech a dáme piecť do rúry do slabo…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Zmiesime ingediencie všetky až po strúhanku a cesto necháme 30 minút postáť a potom vyvaľkáme a dáme na vymastený múkou vysypaný plech a dáme piecť do rúry do slabo…
Bílky ušleháme s cukrem do tuhého sněhu, všleháme žloutky a olej a přimícháme mouky s práškem do pečiva. Těsto nalijeme do dortové formy (na dně vyloženo pečicím papírem…
Korpus upečeme podle návodu viz poznámka. Krém: Mouku rozmícháme v mléku, svaříme za stálého míchání do husté kaše a necháme vychladnout. Občas promícháme, aby…
Bílky a špetku soli ušleháme do pevného sněhu. Žloutky ušleháme s cukry do pěny, všleháme mléko a olej a vmícháme mouku smíchanou s kakaem a práškem do pečiva. Zlehka…
Upečené korpusy necháme vychladnout, prokrojíme, pomažeme marmeládou a krémem a poklademe ovoce. Vrchní díly opět přiklopíme a vše obmažeme zbytkem krému. Necháme v…
Bílky se solí a cukrem ušleháme do pevného sněhu, min. 5 min. Poté všleháme olej a žloutky a lehce vmícháme mouku smíchanou s kakaem. Těsto nalijeme do 25cm dortové…
Korpus: Bílky vyšlehejte se špetkou soli a 1 lžící ledové vody do polotuha. Pak přidejte polovinu cukru a vyšlehejte tuhý sníh (špičky musí zůstat stát).Žloutky a…
Bílky se solí a cukrem ušleháme do pevného sněhu, min. 5 min. Poté všleháme olej a žloutky a lehce vmícháme mouku smíchanou s kakaem. Těsto nalijeme do 25cm dortové…
Bílky se solí a cukrem ušleháme do pevného sněhu, min. 5 min. Poté všleháme olej a žloutky a lehce vmícháme mouku smíchanou s kakaem. Těsto nalijeme do 25cm dortové…
Luxusně vypadající dezert, který je velmi chutný a snadný na přípravu. Taštičky z listového těsta naplníme jahodovou marmeládou, dokonale vyšlehanou šlehačkou a…
Bílky se solí a cukrem ušleháme do pevného sněhu, min. 5 min. Poté všleháme olej a žloutky a lehce vmícháme mouku smíchanou s kakaem. Těsto nalijeme do 25cm dortové…
Koláč, skládající se z ořechového korpusu, potřený směsí kombinující nakyslou chuť rebarbory a jahodového džemu, potěší všechny vaše strávníky. S chutí se pusťte do jeho…
Bílky se solí a cukrem ušleháme do pevného sněhu, min. 5 min. Poté všleháme olej a žloutky a lehce vmícháme mouku smíchanou s kakaem. Těsto nalijeme do 19cm dortové…
Palačinková roláda je skvělý nápad na milé a malé sladké pohoštění. Krájet můžete menší, nebo větší porce, zdobit navrchu čokoládovou polevou, zmrzlinou nebo oříšky.
Připravíme korpus smícháním moučkového cukru, másla, vajec, mléka a pak postupně přisypeme mouku s práškem do pečiva. Formu vymažeme máslem nebo vyložíme pečícím papírem…
Bílky se solí a cukrem ušleháme do pevného sněhu, min. 5 min. Poté všleháme olej a žloutky a lehce vmícháme mouku. Těsto nalijeme do 30cm dortové formy vyložené na dně…
Bílky a špetku soli vyšleháme do pevného sněhu. Žloutky vyšleháme s cukrem do bělavé pěny, postupně všleháme vodu a olej, vmícháme mouku s práškem do pečiva a nakonec…
Na vále nebo v robotu zpracujeme veškeré ingredience na korpus. Jakmile je těsto zpracované, rozválíme ho pizza válečkem na pečicí papír, který vložíme do kulaté formy.…
Vánoční oříškové koláčky jsou jemné a voňavé cukroví, které k svátkům neodmyslitelně patří. Křehké těsto a lahodná oříšková náplň vytvoří dokonalou kombinaci, která…
Punčové řezy jsou nám dobře známé. V tomto receptu je však najdeme v netradičním zpracování. Upečený piškot si nachystáme, obarvíme a postupně skládáme do formy tvaru…
Grilovaná jablka s marmeládou jsou lahodným dezertem, který spojuje sladkost čerstvých jablek a bohatou chuť vaší oblíbené marmelády. Tento jednoduchý a rychlý recept je…
Lehké, křehké trubičky plněné osvěžujícím ovocným krémem jsou dokonalou sladkou tečkou ke kávě nebo čaji. Tento elegantní dezert nadchne svou jemnou chutí i vzhledem a…
Vánočními ořechovými řezy skvěle pohostíte návštěvu nejen v průběhu vánočních svátků, ale i kdykoli jindy. Jsou velmi snadné na přípravu, přesto velmi vláčné a lahodné.…