Suroviny pro 20
20
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 212 kJ / 3 397 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,82 g |
Tuky | 227,86 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 1,63 g |
Sodík | 810 mg |
Sůl | 2,16 g |
Sacharidy | 259,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vajcia s cukrom som vymiešala. Malinový puding a prášok do pečiva som zmiešala a preosiala do cesta a zamiešala opatrne. Plech som vystlala papierom na pečenie, cesto som vyliala zarovnala. Rúru som nechala vyhriať na 180°C a piekol sa 10 min. Upečený som nechala chladiť na mriežke. Takto som pripravila aj druhý korpus.
Krok 2: Pripravila som krém. V mlieku som vymiešala pudingy a uvarila hustú kašu. Nechala som ju chladiť na mriežke. Maslo s cukrom som vymiešala a pridávala som po lyžici vychladnutý puding.
Želatínu za studena som pripravila podľa návodu a pridávala som k nej krém a všetko spolu vyšľahala. Napokon som pridala koňak. Krém som rozdelila na 3 rovnaké časti a uložila do chladničky stuhnúť. Krok 3: Na spodný plát som dala horúci jahodový lekvár a položila som tretinu krému. Piškóty som máčala v jahodovom sirupe a ukladala na krém. Na piškóty som uložila druhú časť krému. Zakryla so druhým korpusom, zaťažila a uložila do chladničky na noc. Tretiu časť krému som nechala v chladničke tiež. Krok 4: Druhý deň som pripravila šľahačku, natrela som navrch, uložila do chladničky a nechala som ju stuhnúť. Koláč som krájala horúcim nožom. Tretinu šľahačky som odložila. Pridala som k nej 1 PL jahodového džemu, naplnila do cukrárskeho vrecka a ozdobila som vrch. Zdobila som čerstvými jahodami.
Želatínu za studena som pripravila podľa návodu a pridávala som k nej krém a všetko spolu vyšľahala. Napokon som pridala koňak. Krém som rozdelila na 3 rovnaké časti a uložila do chladničky stuhnúť. Krok 3: Na spodný plát som dala horúci jahodový lekvár a položila som tretinu krému. Piškóty som máčala v jahodovom sirupe a ukladala na krém. Na piškóty som uložila druhú časť krému. Zakryla so druhým korpusom, zaťažila a uložila do chladničky na noc. Tretiu časť krému som nechala v chladničke tiež. Krok 4: Druhý deň som pripravila šľahačku, natrela som navrch, uložila do chladničky a nechala som ju stuhnúť. Koláč som krájala horúcim nožom. Tretinu šľahačky som odložila. Pridala som k nej 1 PL jahodového džemu, naplnila do cukrárskeho vrecka a ozdobila som vrch. Zdobila som čerstvými jahodami.
Zveřejněno 11. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řezy růžový sen
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j4gy
Moje poznámka
Řezy růžový sen
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j4gy
Nejnovější recepty
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 5 minutami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 18 hodinami
Dort Oreo bez vajec
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno 30. 6. 2025 21:05
Grilovaná kachní prsa
Přidáno 30. 6. 2025 20:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Kubovat@seznam.cz před 54 minutami
Meruňkové nanuky
bronislava před 1 hodinou
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 18 hodinami
Brokolicová polévka
Kajkajak před 18 hodinami
Koprová omáčka
radekfiala před 19 hodinami
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 19 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 21 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 21 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 21 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 22 hodinami
Tématické fráze:
bebe řezy na plech,
ruzove řezy,
růžové řezy recept,
bebe řezy s pudinkem,
řezy růžový sen,
kokosový sen řezy,
řezy růžový sen
Suroviny:
vejce,
cukr krystal,
pudink malinový,
prášek do pečiva,
mléko,
pudink malinový,
máslo,
cukr moučkový,
koňak,
želatina,
piškoty dětské,
jahodová marmeláda,
smetana 33%,
cukr krystal,
smeta-fix
Komentáře (1)