Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játra vepřová - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Ruská játra

Ruská játra

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Játra prošpikujeme a opečeme na másle, podlijeme a dusíme asi 20 minut pod pokličkou. Poté je vyjmeme a naporcujeme.Z výpeku, hladké mouky a smetany uděláme krémovitou…

hambrtka

40 min

Pekáč pěti mas

Pekáč pěti mas

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Stehýnka na třech místech nařízneme, ostatní maso nakrájíme na střední kousky. Cibuli překrojíme napůl a na čtvrt a rozebereme po jednotlivých slupkách. Ostatní…

Kroupovka

45 min

Sekaná s játry a uzeným masem

Sekaná s játry a uzeným masem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Umeleme asi tak 150 g tučného vepřového a 150 g hovězího masa, 100 g jater, 100 g uzeného masa (bůčku), kousek špeku a případně můžeme umlít i nějaký zbytek uzenin z…

Játrová paštika / sýr

Játrová paštika / sýr

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Uvařené maso z vepřových hlav, nebo laloků, a syrová játra semeleme na jemné šajbě 2x, přidáme všechno koření (koření dáváme raději méně, než je v receptu, vždy můžeme…

Játrový sýr III.

Játrový sýr III.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Na velké desce semeleme plecko, smícháme ho se solí a trochou vody a do druhého dne uložíme do lednice. Laloky bez kůže pokrájíme na kostky, nasolíme a také uložíme do…

1 9 10 11 12

Naposledy jste si prohlédli