Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játra vepřová - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Játrové karbanátky

Játrové karbanátky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Zemiaky ošúpeme a najemno nastrúhame do misky. Pečeň očistíme, zomelieme a spolu vajcami a prelisovaným cesnakom pridáme k zemiakom. Zmes osolíme a okoreníme.Pridáme…

Mary007

40 min

Játrová sekaná

Játrová sekaná

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Maso, játra a cibuli jemně umeleme, přidáme na kostičky nakrájenou slaninu, mouku, rozmočené rohlíky namočené v mléce s vejci, sůl, pepř, majoránku. Smícháme v polotuhé…

MartinaB

120 min

Ruská játra

Ruská játra

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Játra prošpikujeme a opečeme na másle, podlijeme a dusíme asi 20 minut pod pokličkou. Poté je vyjmeme a naporcujeme.Z výpeku, hladké mouky a smetany uděláme krémovitou…

hambrtka

40 min

Pekáč pěti mas

Pekáč pěti mas

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Stehýnka na třech místech nařízneme, ostatní maso nakrájíme na střední kousky. Cibuli překrojíme napůl a na čtvrt a rozebereme po jednotlivých slupkách. Ostatní…

Kroupovka

45 min

Játrový sýr II.

Játrový sýr II.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Játra zbavíme žilek, nakrájíme na plátky a krátce spaříme horkou vodou. Pak je pomeleme, přidáme vařené libové maso, pokrájené sádlo a všecno to aspoň dvakrát pomeleme…

Sekaná s játry a uzeným masem

Sekaná s játry a uzeným masem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Umeleme asi tak 150 g tučného vepřového a 150 g hovězího masa, 100 g jater, 100 g uzeného masa (bůčku), kousek špeku a případně můžeme umlít i nějaký zbytek uzenin z…

Veselá játra

Veselá játra

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Na rozehřátém tuku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme na plátky nakrájené žampiony a krátce podusíme.Do změklých žampionů přidáme nakrájenou papriku, rajčata…

Játrový sýr III.

Játrový sýr III.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Na velké desce semeleme plecko, smícháme ho se solí a trochou vody a do druhého dne uložíme do lednice. Laloky bez kůže pokrájíme na kostky, nasolíme a také uložíme do…

1 9 10 11