Játra s vínem na víně

maris Kuchařka: maris

4 porce Pokrmy z vnitřností 13 názorů

Suroviny

600 g vepřových jater
150 ml červenho vína
250 g hroznového vína
1/2 lžičky mletého zázvoru
2 lžíce oleje
1 lžíce másla
sůl
bílý pepř
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Játra očistíme a pokrájíme na silnější nudličky.

  2. Na pánvi rozehřejeme olej s máslem, vložíme játra a zprudka opečeme. Podlijeme vínem, opepříme, poprášíme zázvorem, přidáme půlky hroznového vína zbavené pecek a necháme povařit, dokud nejsou játra hotová / nesmí být uvnitř krvavá /.

  3. Na závěr dochutíme solí.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Játra s vínem na víně

Tématické fráze: vepřová játra na víně játra na víně vepřové jatra na víně recepty vepřová játra na víně drůbeží játra na víně vepřová játra na víně a žampionech králičí játra na víně játra s jablkem a vínem jatra na hroznovem vine vepřová játra opečená na pánvi nejlepší vepřová játra na víně kuřecí játra na víně s hruškou játra s vínem játra s gratinovanou hruškou vepřová játra na víně recepty vepřová játra na víně s jablky vepřová játrana víně recepty játra na vine recept jatra vino veprova jatra na vine recept

Zapomněl/a jsem heslo