Vepřový guláš s játry a křenem

mika59 Kuchařka: mika59

Vepřové maso 2 názory

Suroviny

700 g vepřové plece
200 g vepřových jater
100 g jemně strouhaného křenu
150 ml červeného vína + voda
3 cibule
2 stroužky česneku
plná lžíce sádla
2 lžíce červené sušené papriky
chilli podle chuti
lžíce hl. mouky
kmín
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso a játra nakrájíme na větší kousky, cibuli na drobno. Na sádle osmažíme cibuli do zlaté barvy.

  2. Přihodíme maso (játra necháme na později) a necháme zatáhnout.

  3. Přisypeme papriku, utřený česnek, 3/4 křenu a koření.

  4. Podlijeme vínem a poté vodou.

  5. Dusíme skoro do měkka. Přidáme játra a společně dovaříme.

  6. Zhustíme moukou rozmíchanou v trošce vody.

  7. Povaříme a dochutíme.

  8. Na talíři posypeme zbylým křenem. Podáváme s knedlíkem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 267 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřový guláš s játry a křenem

Tématické fráze: vepřový guláš s játry vepřový guláš guláš z vepřové játry vepřové guláše guláš s játry veprovy gulas z plecka a jater recepty gulaše z vepřoveho co se zbylými játry guláš z vepřového s játry guláš z vepřové jetry pikantní veprovy gulas s jatry fazolovy gulas s játry fazolový guláš s játrama veprovy gulas s játra guláš, játra přírodní játra s křenem vepřový guláš na víně s játry vepřový gulaáš s játry v papiňáku veprovy gulas s jatry veprovy gulas s jatry-recept

Zapomněl/a jsem heslo