Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová játra s jablky na víně

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 3. 2016 12:19

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 175 kJ / 1 954 kcal
Bílkoviny107,71 g
Tuky122,30 g
Vláknina13,68 g
Cholesterol 1,61 g
Sodík 2,12 g
Sůl5,50 g
Sacharidy77,07 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

hosta

5. 3. 2016 13:06

:yes:

Anna Kocikova

5. 3. 2016 12:49

Hezký recept:-KMě by chutnalo:-p
Kombinace jater a jablka je moc príma:yes:I u nás je v oblibě i když trochu jinakhttps://www.toprecepty.cz/recept/46779-veprova-jat...

JanaDorazinova

5. 3. 2016 12:33

Neumím si sice představit kombinaci jablka a jater, ale voní to až tady, takže.. :yes::-))

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová játra na víně vepřová játra s jablky vepřová játra na červeném víně veprove jatra na vinĕ vepřová jatra na bílem víně játra s jablky vepřová játra jako minutka restovaná veprove jatra s jablky recept na vepřova játra na vine játra na bílém víně vepřová játra s s jablky vepřová játra na víně s jablkem játra, tymian a cervene vino vepřová játra na červeném víně a tymiánu vepř.játra s jablky vepřová játra na na víně játra trochu jinak s s jablky recepty vepřová játra na víně recept na veprove na játra jablky restovaná vepřová játra na červeném víně

Suroviny: játra vepřová, mouka hladká, paprika sušená uzená, koření kari, pepř, olej, slanina, cibule, česnek, protlak rajský, víno bílé, jablko, sůl, tymián

TopRecepty.cz

Vepřová játra s jablky na víně

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PEM1