Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová plec s játry a zeleninou

Hodnocení receptu je 4,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 40 min

55 min (15 min příprava + 40 min tepelná úprava)

26. 1. 2023 08:58

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 634 kJ / 869 kcal
Bílkoviny76,93 g
Tuky45,47 g
Vláknina12,20 g
Cholesterol 620 mg
Sodík 664 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy33,01 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Našla jsem výstřižek z časopisu mezi starými recepty, papriku i feferonku, cuketu a pórek jsem přidala podle mé chuti a podlévala jsem vývarem z kostí místo vody.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

26. 1. 2023 12:38

RubyRom: :-) Děkuji Romanko , potřebovala jsem zužitkovat zbylé suroviny v lednici a dopadlo to docela dobře :-K přeji krásný den

RubyRom RubyRom

26. 1. 2023 12:29

Skvělé jídlo :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: plec vepřová, játra, sádlo, špek, cibule, vývar masový, pasta rajčatová, kapie, žampióny, pórek, cuketa, feferonka, okurky sterilované, lák z okurek, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Vepřová plec s játry a zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z64Lv