Rychlá játra s pórkem

Paprika Kuchařka: Paprika

2 porce Pokrmy z vnitřností 15 názorů

Suroviny

250 g vepřových jater
olivový olej
1 dcl červeného vína
1 PL worcestru
1 PL sojovky
kousek pórku
chilli
kečup
plnotučná hořčice
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Očištěná játra nakrájíme na plátky a opečeme po obou stranách na oleji.

  2. Zalijeme červeným vínem, přidáme worcestrovou a sójovou omáčku. Okořeníme chilli a pepřem.

  3. Krátce podusíme a přidáme očištěný a na kolečka nakrájený pórek, kečup a hořčici. Chvilku podusíme a ihned podáváme. Jako příloha jsou vhodné hranolky, rýže nebo pečivo. Dobrou chuť.

Poznámka

Recept přišel mailem, ale už je trochu upravený.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rychlá játra s pórkem

  • Hanz Hanz(neregistrovaný)

    Tak tohleto vypadá dost jedle a zítra se na to vrhám, přátelé:yes:

    Odpovědět

  • adamos adamos(neregistrovaný)

    Zdravím Magdalénku - prosím co je slovenská rýže?:-?;-);-)

    Odpovědět

  • Paprika Paprika(autorka receptu)

    Moc mně těší Magdalenko ;-)

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    Môžem smelo potvrdiť, že takto pripravené játra - pečienka sú lahoda. Teraz som dokončila, k tomu slovenskú ryžu, šalát chorvátsky. Zdravím a dávam +!

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

  • spagetka spagetka

    Játra, pórek, chilli ...a právě na snížení cholesterolu přidám libeček a jinak :-p:-p:yes:

    Odpovědět

  • Merylas Merylas

    Játra mám velmi ráda, ale skrz cholesterolu jsem je musela z mého jídelníčku vyřadit, ale rodině občas připravuju. V názvu jsem v rychlosti četla s párkem a né s pórkem, nakonec by se tam dal nějaký párek nakrájený na kolečka i přidat:-))

    Odpovědět

  • allis allis

    Pozdravuj kamaráda, Magdalénko, rajčata chutnají v každé nadmořské výšce jinak, věř mi :-D

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    Zaujímave, že mne paradajky chutia aj dolu, nemusím šplhať, kamarát musí.

    Odpovědět

  • allis allis

    Tlak kolísavý, spíž nízký, často černo před očima, často zalehlé uši... když šplhám po horách s kilometrovým převýšením, většinou nic neslyším, ale nahoře si dám rajče se solí (na to se těším celou cestu, magdalenko) :-p

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    Allis a aký máš tlak? Nezvyšuješ si ho aj takto?

    Odpovědět

  • allis allis

    My moc solíme, solíme, proto tedy na talíři dosolíme :-D

    Odpovědět

  • Paprika Paprika(autorka receptu)

    My moc nesolíme, takže mně tam sůl nechybí. Sojovka, worcherster a chilli to dle mého ochutí dost. Kdo chce může dosolit, ale až na konci přípravy nebo až na talíři. ;-)

    Odpovědět

  • allis allis

    Žádná sůl? Jen sůl v sojovce? A.

    Odpovědět

  • mirca75 mirca75

    Papriko:-)Máš boďku.Můj názor na játra znáš,tudíž takhle krátce;-):-D

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: vepřová játra recepty od kamaráda veprova játra s porkem kuřecí játra s porkem jak očistit játra vepřová játra na pórku recepty s porkem játra pórek rychlé pokrmy pokrmy z porku kdy solíme játra pokrmy z porkem pokrmy s porkem veprove jatra s porkem dušená játra s porkem játra recepty játra porek recepty játra naporku recept játra pórek játra sporkem jak očistit vepřová játra

Zapomněl/a jsem heslo