Pomazánkový základ
Recept ještě nebyl hodnocenTvarohový základ na pomazánku, ze kterého rázem vykouzlíte několik druhů pomazánek, od česnekové po budapešťskou. Můžete také přimíchat nakrájenou čerstvou pažitku a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tvarohový základ na pomazánku, ze kterého rázem vykouzlíte několik druhů pomazánek, od česnekové po budapešťskou. Můžete také přimíchat nakrájenou čerstvou pažitku a…
Co by to bylo za Velikonoce bez tradičního beránka na sváteční tabuli? Tento beránek je příjemně lehký a vláčný díky jogurtovému těstu. Rozinky, sušené ovoce, sekané…
Jako veselé a chutné velikonoční pohoštění můžeme hostům nabídnout želatinové bábovičky se zeleninou. Když použijeme formičky v jarních motivech, bude toto zajímavé…
Oblíbenou jarní zeleninou jsou ředkvičky, které nejsou náročné na pěstování a obsahují spoustu užitečných vitamínů a minerálů. Snadný ředkvičkový salát s mozzarelou je…
Smetanová jarní pomazánka, plná ředkviček a pažitky, je příjemně svěží, lahodně krémová a snadná na přípravu. Namazaná na krajíčku čerstvého chleba bude výbornou a…
Křupavé ředkvičky se štiplavou chutí si vychutnáte v tomto jednoduchém a rychlém jídle. Připravíte je na másle, dochutíte chilli omáčkou a na závěr vše spojíte jogurtem.…
Lahodná pohanková kaše s grilovanou hruškou a smetanovým jogurtem osladí vaše ráno a budete na ni vzpomínat celý den. Pro její přípravu je nejvhodnější lámanka, protože…
Žervé má u většiny z nás své místo. Využíváme jej jako základ do různých pomazánek nebo jen tak, na čerstvý chléb. To kupované dnes nechte v obchodě a dle následujícího…
Horký salát z pečené zeleniny, s omáčkou z bílého jogurtu a medvědího česneku, vás překvapí svojí netradiční a zajímavou chutí. Teplý salát podáváme jako samostatný…
Lehký salát s pečenou zeleninou, restovanými krůtími kuličkami a jogurtovým dresinkem je chutný a sytý oběd, který dodá tělu energii na celý den. Skvěle zasytí, a přitom…
Smažené kousky šťavnatého kuřecího masa připravíme tentokrát v pikantní marinádě. Maso naložíme do kořeněné směsi z bílého jogurtu a před smažením navíc obalíme v sypké…
Smažené kousky šťavnatého kuřecího masa připravíme tentokrát v pikantní marinádě. Maso naložíme do kořeněné směsi z bílého jogurtu a před smažením navíc obalíme v sypké…
K teplým dním neodmyslitelně patří chuť sladkých třešní, které nejčastěji zužitkujeme do moučníků. Jednoduchým a rychlý moučníkem, do jehož přípravy se bez obav můžou…
Lehký a osvěžující jahodovo-jogurtový pohár, který zvládnete během chvilky. Sladké jahody a jemný jogurt tvoří lahodný dezert pro letní dny. Příprava není složitá a…
Osvěžující cuketové tzatziki se smetanovým jogurtem, česnekem, čerstvým koriandrem a sýrem feta. Jemný a krémový dip, který skvěle doplní grilované maso nebo zeleninový…
Lahodné vláčné muffiny z celozrnné mouky s bohatou chutí hořké čokolády krásně voní po mandlích. Jejich příprava je velmi snadná, zvládne to i začátečník. Pokud máte…
Voňavá chuť Indie v lahodném pokrmu, to je křupavá cuketová pakora. Kousky cukety s lehce pikantním cizrnovým těstíčkem v kombinaci s kořeněným jogurtem. Výrazné avšak…
Jogurtový koláč s ovocem a křupavým sypáním je ideální volbou, když potřebujete upéct něco dobrého a rychlého. Stačí pár základních surovin, ovoce a během chvilky máte…
Losos je výborná ryba, která si skvěle rozumí s koprem a citronovou šťávou. Připravte si jemné, šťavnaté maso na grilu a podávejte s jogurtovým dipem. Podávat můžete s…
Šťavnaté švestky a voňavá maková náplň se v tomto koláči doplňují do dokonale chuti. Jednoduchý recept, který potěší milovníky poctivých domácích moučníků a provoní celý…
Bublanina typická pro Francii, tedy clafoutis, je od té naší nadýchané dost rozdílná. Její těsto je spíše tužší, palačinkového charakteru. Na chuti je velmi jemné a…
Letní osvěžující nepečené dortíčky jsou skvělým dezertem na horké dny. Spodní vrstvu tvoří drcené piškoty s máslem. Na tu pak přijde vrstva smetany a jogurtu. Pomyslný…
Květák je skvělou potravinou, ze které připravíme nepřeberné množství pokrmů. Použít jej můžeme i jako základ na salát. Povařené růžičky květáku a jeho košťálu doplní…
Nakrájíme maso na malé kostičky a následně ho okořeníme (dle uvážení z daného koření, může postačit i sůl a pepř). Mezitím dáme vařit vodu na těstoviny. Do pánvičky…