Škebličky s ledovými kaštany
Recept ještě nebyl hodnocenMouku s cukrem prosejeme a smícháme se solí.Přidáme tvaroh a nakrájenou Heru.Vypracované těsto necháme v chladu 30 minut odpočinout.Vychlazené Ledové kaštany nastrouháme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Mouku s cukrem prosejeme a smícháme se solí.Přidáme tvaroh a nakrájenou Heru.Vypracované těsto necháme v chladu 30 minut odpočinout.Vychlazené Ledové kaštany nastrouháme…
Nejdříve rozehřejte a necháte zchladnout máslo. Svařte vodu s cukrem na hustý sirup. Dortovou formu vymažte máslem a vyložte pečícím papírem. Polovinu sirupu nalijte do…
Goudu nebo eidam nastrouháme najemno. Asi tak 2 lžíce odložíme stranou, zbytek vmícháme do mletého masa,přidáme jogurt, promícháme, podle chuti opepříme a osolíme a dáme…
Do misky dáme jogurt a smícháme s jedlou sodou a necháme sodu asi 5 minut aktivovat. Pak přidáme 2 kelímky hladké mouky. Použijeme kelímek od jogurtu a mouky vsypeme…
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky. Zázvor nasekáme nahrubo.Chilli papričku rozkrojíme podélně a cca třetinu nakrájíme na tenké nudličky, které použijeme na ozdobení…
Očištěné klouzky nakrájíme na 0,5 cm plátky. Cibuli nakrájíme nadrobno.Do kastrolu na rozpuštěné máslo dáme zesklovatět cibuli, přidáme kmín a necháme rozvonět.Přidáme…
Ve vlahém mléce necháme rozpustit máslo. Do mísy prosejeme mouku, přidáme cukr, droždí, špetku soli, rum, vejce a změklé sádlo. Přidáme vlahé mléko s máslem a zaděláme…
Kakaový korpus vespod, na něm leží bohatá vrstva sladké tvarohové náplně se smetanovo-vanilkovou příchutí a celé to kompletuje kyselejší komponent v podobě rybízu.…
Přidáno před 18 minutami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Filmové hostiny: Herci ze Slunce, seno, erotika si do Itálie opravdu přivezli vlastní jídlo
Uvařte si tsampu: Zázračná kaše Tibeťanů vám dodá sílu, díky níž můžete vystoupat i na Mount Everest
Smažený řízek z nakládaného bůčku: U netradiční varianty oblíbeného jídla je důležitá marináda a doba naložení