Terina z uzeného kolena
Recept ještě nebyl hodnocenTuto masovou pochoutku můžeme podávat jako předkrm. Uzené koleno uvaříme, maso obereme a zlehka rozmixujeme spolu s cibulí, solí, pepřem a petrželkou. Poté vytvarujeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tuto masovou pochoutku můžeme podávat jako předkrm. Uzené koleno uvaříme, maso obereme a zlehka rozmixujeme spolu s cibulí, solí, pepřem a petrželkou. Poté vytvarujeme…
K velikonočním svátků patří spousta tradičních sladkých i slaných dobrot. Mezi ty slané se řadí oblíbená hlavička, nebo také nádivka, ve které nalezneme mladé kopřivy.…
Na trošce olivového oleje a cibuli si osmažíme paprikáš nakrájený na kostičky. Odstavíme a do tohoto základu si nakrájíme uzené koleno na malé kousky, kyselou okurku a…
Koleno s kořením uvaříme ve vodě v tlakovém hrnci.Odkostíme, nakrájíme na kousky.Přeliv - mléko přelijeme do hrnce, trochu si necháme na zahuštění s moukou.Osolíme,…
Maso nakrájíme na větší kostky. V hrnci svaříme olej s kořením a smícháme s masem. Necháme minimálně 2 hodiny marinovat. Maso po dvou hodinách dáme do pekáčku podlijeme…
Římský hrnec i s víkem namočíme do vody, aby nasákl.Na dno dáme lečo ze sklenice (mám domácí, takže není ostré, proto k němu přidávám 1 pálivou papričku, které mám…