Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Terchovská sváteční kapustnica

Naši slovenští sousedé si Vánoce nedovedou představit bez tradiční kapustnice. Vyzkoušejte ji připravit dle receptu z Terchové. Polévka plná zelí, ze silného masového vývaru, je opravdu vydatná.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 60 min

90 min (30 min příprava + 60 min tepelná úprava)

24. 2. 2024 11:17

Suroviny pro 10 porcí

10 porcí

Nutriční hodnoty

Energie30 436 kJ / 7 274 kcal
Bílkoviny415,05 g
Tuky532,40 g
Vláknina67,73 g
Cholesterol 2,09 g
Sodík 14,66 g
Sůl34,73 g
Sacharidy177,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tento recept pochází z Terchové. Byl publikován v Terchovských novinách číslo 5–6/2021 jako vánoční recept: "Kapustnica z údenín a kapusty s hubami". Zvláštností tamních receptů je, že k uzenému masu se přidává maso čerstvé, které dodá vývaru sílu a chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: krkovice vepřová, bůček vepřový uzený, koleno vepřové uzené, žebra, klobása, cibule bílá, brambory, zelí bílé kysané, sádlo vepřové, paprika sušená sladká, kmín drcený, česnek, houby sušené, smetana zakysaná, mrkev, petržel, celer

TopRecepty.cz

Terchovská sváteční kapustnica

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KrL3l