Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koření maďarské - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie339 kJ / 81 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 16,00 g
Sůl40,00 g
Sacharidy20,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Kuře na smetaně trochu jinak

Kuře na smetaně trochu jinak

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso omyjeme, osušíme, cibuli oloupeme, nakrájíme na jemno. Rozehřejeme si olej, na který dáme cibuli, necháme zarestovat, přidáme rozmarýn, na drobno nakrájený řapíkatý…

Dvojí lančmít

Dvojí lančmít

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kůži a kosti z bůčku a případný ořez dáme vařit do papiňáku asi na půl hodiny. Dala jsem do hrnce sůl, několik kuliček nového koření, několik kuliček pepře, dva bobkové…

Fit karbanátek

Fit karbanátek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Celá příprava je naprosto jednoduchá a rychlá. Maso, Šmakoun i cibuli rozemeleme. Přidáme koření a promícháme. Vytvarujeme 3 karbanátky. Na grilu nebo grilovací pánvi …

Ohnivé krůtí maso

Ohnivé krůtí maso

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na rozehřátý olej dáme cibulku, přidáme chilli papričku, česnek, zázvor a chvilku restujeme. Do základu přidáme nakrájené maso a necháme opéct, osolíme, okořeníme a…

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více