Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborový paprikáš s kuřecím masem

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 25 min

35 min (10 min příprava + 25 min tepelná úprava)

18. 2. 2022 09:49

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 010 kJ / 1 197 kcal
Bílkoviny11,45 g
Tuky100,32 g
Vláknina11,47 g
Cholesterol 84 mg
Sodík 1,63 g
Sůl4,00 g
Sacharidy57,67 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept a několik dalších mám asi 50 let od kamarádky, původem z Maďarska.

Uvařit lze paprikáš s jakýmkoli masem, např. vepřovým, skopovým nebo bez masa s houbami. Dělá se většinou z celého nasekaného kuřete, ale já mám raději bez kostí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

22. 2. 2022 23:17

Anna Kocikova: :-) Děkuji moc - váhala jsem, jestli takový starý recept přidat. ale jsou tu i horší :-* Měj se skvěle i celá tvá rodina :-K:-K:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

22. 2. 2022 23:01

:-Q:-K:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kuřecí stehenní řízky, sádlo, cibule, slanina uzená, koření paprika maďarská, koření maďarské, paprika sušená pálivá, sůl, pepř mletý, vývar kuřecí, brambory

TopRecepty.cz

Bramborový paprikáš s kuřecím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XmK5