

Jehněčí steak s česnekovým máslem a grilované brambory
Suroviny
- jehněči kotlety
- Baby bramburky
- česnek
- máslo
- olivový olej
- mořská sůl
- čerstvě mletý pepř
- snitka rozmarýnu
Postup přípravy receptu
Ocistene male brambory otocime v oleji, pridame sul a pepr, dame do trouby - grill - 220°C asi na 30 minut, 1x je otocime.
Olivovy olej rozpalime a okorenene jemne maso minutkove osmahnem, jadro by melo zustat jeste ruzove...ke konci pridame rozmaryn, za horka na maso polozime nebo do rezu vlozime cesnekove maslo.
Poznámka od kuchařky
Novorocni obed
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Jehněčí steak s česnekovým máslem a grilované brambory
K receptu nejsou žádné komentáře.