Jehněčí steak s česnekovým máslem a grilované brambory

Minutky Doba přípravy: 30 Minut 0 názorů

Minutky Doba přípravy: 30 Minut 0 názorů

Suroviny

jehněči kotlety
Baby bramburky
česnek
máslo
olivový olej
mořská sůl
čerstvě mletý pepř
snitka rozmarýnu

Postup přípravy receptu

  1. Ocistene male brambory otocime v oleji, pridame sul a pepr, dame do trouby - grill - 220°C asi na 30 minut, 1x je otocime.

  2. Olivovy olej rozpalime a okorenene jemne maso minutkove osmahnem, jadro by melo zustat jeste ruzove...ke konci pridame rozmaryn, za horka na maso polozime nebo do rezu vlozime cesnekove maslo.

Poznámka od kuchařky

Novorocni obed

Komentáře k receptu Jehněčí steak s česnekovým máslem a grilované brambory

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: jehneci steak jehněčí steak recept jehněčí steaky jehněčí steaky recepty jehněčí steak recepty jehneci steaky recept jehněčí rump steak recept jehněčí rump steak steaky z jehněčí rump steak jehněčí jehněčí steak v troubě steak jehněči jehneci stejky jehneci steak priprava kuřecí stea s brusinkami recept jehněčí steak jehněčí steak videorecept brambory na grill jehněčí rump recept recepty na grilované brambory