Jehněčí steak s česnekovým máslem a grilované brambory

Milaken Kuchařka: Milaken

Doba přípravy: 30 Minut Minutky 0 názorů

Suroviny

jehněči kotlety
Baby bramburky
česnek
máslo
olivový olej
mořská sůl
čerstvě mletý pepř
snitka rozmarýnu
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Ocistene male brambory otocime v oleji, pridame sul a pepr, dame do trouby - grill - 220°C asi na 30 minut, 1x je otocime.

  2. Olivovy olej rozpalime a okorenene jemne maso minutkove osmahnem, jadro by melo zustat jeste ruzove...ke konci pridame rozmaryn, za horka na maso polozime nebo do rezu vlozime cesnekove maslo.

Poznámka

Novorocni obed

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Jehněčí steak s česnekovým máslem a grilované brambory

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: jehneci steak jehněčí steak recept jehněčí steaky jehněčí steaky recepty jehněčí steak recepty jehneci steaky recept jehněčí rump steak recept jehněčí rump steak steaky z jehněčí rump steak jehněčí jehněčí steak v troubě steak jehněči jehneci stejky jehneci steak priprava kuřecí stea s brusinkami recept jehněčí steak jehněčí steak videorecept brambory na grill jehněčí rump recept recepty na grilované brambory