Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kýta vepřová - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Francouzské vepřové maso

Francouzské vepřové maso

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

4 řízky z vepř. kýty, naklepeme, osolíme, opepříme a z prudka opečeme na oleji. Potom je naskládáme do pekáčku vedle sebe, pokapeme kečupem (může být i ostrý), posypeme…

JIRICKA

90 min

Plněná roláda z vepřové kýty

Plněná roláda z vepřové kýty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Vepřovou kýtu rozřízneme na co největší plát obdélníkového tvaru a přes potravinářskou fólii ho dobře rozkleme paličkou na maso. Poté osolíme a opepříme z obou stran.Na…

Ivana K.

75 min

Jadranské topinky

Jadranské topinky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kýtu nakrájíme na malé kousky a zprudka restujeme na oleji. Když maso úplně zbělá, přidáme nakrájenou cibuli, na kousky nakrájený česnek a zase restujeme. Přidáme…

Vepřový ptáček s rýží

Vepřový ptáček s rýží

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí. Na každý plátek dáme kousek špeku, půlku vejce a půlku okurky. Pevně svineme a svážeme potravinářským provázkem…

RubyRom

80 min

Zbojnická pečínka

Zbojnická pečínka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Veprove maso nakrajime na platky, naklepeme, nakrajime na ctverecky, cibule na ctvrtky a vse stridave napichneme na jehly nebo spejle. Pokapeme je olejem a opekame anebo…

Vepřové na rajčatech s rýží

Vepřové na rajčatech s rýží

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Z masa odstraníme všechen tuk, naklepeme a osolíme. Hlubší pánev (používám nerezovou se sendvičovým dnem), dáme na plotnu a až je zahřátá, položíme maso (vaříme úplně…

Medvědí maso

Medvědí maso

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Ze surovin (kromě solamylu) vyšleháme nálev.Maso nařežeme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, poprášíme sladkou paprikou a obalíme v solamylu.Naložíme do nálevu a…

Svíčková podle naší babičky

Svíčková podle naší babičky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

I když se příprava této klasické omáčky může zdát složitá, není se čeho obávat. Maso den předem okořeníme, zalijeme máslem a spolu se zeleninou necháme do druhého dne…

Ivana41

80 min

Radouňský flamendr

Radouňský flamendr

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pikantní masová směs se zeleninou je dochucená worcesterem, kečupem a křenem. Milovníci ostrých jídel mohou přidat ještě nadrobno nakrájenou feferonku. Flamendra…

Bibinka

50 min

Domácí párky

Domácí párky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Domácí párky jsou návratem k poctivému řemeslu, kde přesně víte, co jíte. Bez zbytečných éček, plné kvalitního masa a chuti přesně podle vašich představ. Ideální pro…

majda1512

38 min

Kovbojský guláš

Kovbojský guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 3,8

Maso omyjeme, nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme nakrájíme na drobno. Fazole otevřeme a přecedíme, nálev z fazolí nebudeme potřebovat.Do hrnce dáme lžíci sádla,…

Maso dvou barev - čínská kuchyně

Maso dvou barev - čínská kuchyně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Játra nakrájíme na tenké plátky, smísíme se škrobem a necháme chvilku odležet. Zelí nakrájíme na nudličky a spaříme, česnek nakrájíme na plátky. Máčené Jidášovo ucho…

casino

20 min

Maso dvou barev

Maso dvou barev

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pokud s čínskou kuchyní začínáte, zkuste uvařit napřed jednodušší jídla. Toto ocení především milovníci pikantních jídel. Na oleji minutkově připravené orestované…

Casimanta

50 min

1 5 6 7 8 9 28

Naposledy jste si prohlédli