Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lusky fazolové - suroviny a ingredience

Lusky fazolové

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie153 kJ /
37 kcal
Bílkoviny2,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,20 g
Tuky0,50 g
– nasycené0,10 g
– nenasycené0,40 g
–– mononenasycené0,20 g
–– polynenasycené0,20 g
––– omega 30,00 g
Vláknina5,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy3,30 g
– cukry3,30 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Fazolkové lusky na smetaně Videorecept

Fazolkové lusky na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Fazolky na smetaně, milované i nenáviděné jídlo, které ovšem neodmyslitelně patří k jarním dnům. Malinko pracné, ale ohromně uspokojující zeleninové jídlo. Výrazná…

Anja

45 min

Zelené fazolky na slanince Videorecept

Zelené fazolky na slanince

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Milujete čerstvé zelené fazolky? Když jim věnujete pár minut v kuchyni a doplníte je o voňavou slaninu, vytvoříte výtečný křupavý předkrm nebo přílohu. Nejčastěji se…

Eliza

30 min

Čínské nudle s kuřecím masem

Čínské nudle s kuřecím masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na pánvi osmažíme cibulku (osobně raději přidávám červenou), přidáme na kostičky nakrájené maso. Maso zlehka posypeme kořením a osmahneme na mírném ohni. Přidáme…

bosewe

30 min

Dušené fazolky na smetaně

Dušené fazolky na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Snadný pokrm, který jistě známe nejen od babičky, ale také ze školní jídelny. Na základu z jíšky, který ochutíme paprikou, povaříme fazolové lusky. Poté dochutíme a…

lemeL

30 min

Prsa z divoké kachny sous-vide

Prsa z divoké kachny sous-vide

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zvěřina neodmyslitelně patří k podzimu. Má specifickou chuť i texturu, proto jí vyhovuje i intenzivní voňavé koření. Prsa divoké kachny jsou v úpravě sous-vide opravdová…

zuzi777a

260 min

Jáhly se zeleninou

Jáhly se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Sparene jahly dame do vody v pomeru 1 dil jahel na 3 dily vody. Vhodime zeleninovou kostku, privedeme k varu a pote plamen stahneme. Nechame na mirnem plameni varit cca…

Kuřecí vývar z PH

Kuřecí vývar z PH

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zeleninu očistíme, maso omyjeme a dáme do hrnce. Přidáme koření (doporučuji solit až hotovou polévku). Fazolky a knedlíčky nebo nudle si necháme až do fáze hotového…

Balkánský lonac

Balkánský lonac

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Do pekáčku dáme maso, nakrájené na kostky, osolíme očesnekujeme, pak dáme vrstvu pokrájených rajčat na čtvrtky, nakrájený lilek na proužky, rozlámané fazolové lusky, a…

Fazolkový salát 5x podruhé

Fazolkový salát 5x podruhé

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Barevný fazolkový salát: Smícháme nakrájené okurky, červená rajčata, uvařené žluté fazolky a hnědou čočku - vařenou, případně sterilovanou. Podle potřeby osolíme,…

Krkovice z jednoho hrnce

Krkovice z jednoho hrnce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Maso nakrájíme na kostky, opečeme na sádle a okořeníme. Cibuli nakrájíme najemno, mrkev a celer na hranolky, zelí na hrubší kousky a přidáme i s fazolovými lusky k masu…

Povařená čalamáda

Povařená čalamáda

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Zeleninu nakrájíme na hrubé nudle,květák rozebereme na růžičky, dáme do velkého kastrolu,přidáme sůl,cukr,vodu,ocet a olej.Všechno promícháme,dáme na plotnu,zahříváme a…

Losos se zeleninou v parním hrnci

Losos se zeleninou v parním hrnci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Vychutnejte si zdravý a lahodný pokrm s lososem a zeleninou, připravený v parním hrnci. Takováto úprava zachovává všechny živiny a přirozené chutě surovin. Recept je…

Dooga

35 min

Gurmánské zapečené brambory

Gurmánské zapečené brambory

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Brambory se slupkou dáme vařit do osolené vody s kmínem, uzené vložíme na pařák a vaříme v páře 30 min. Bylinky nasekáme na drobno, vložíme do většího hrnku, přidáme…

janky3

45 min

1 2 3 8

Naposledy jste si prohlédli