Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lusky fazolové - suroviny a ingredience

Lusky fazolové

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie153 kJ /
37 kcal
Bílkoviny2,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,20 g
Tuky0,50 g
– nasycené0,10 g
– nenasycené0,40 g
–– mononenasycené0,20 g
–– polynenasycené0,20 g
––– omega 30,00 g
Vláknina5,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy3,30 g
– cukry3,30 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Fazolkové lusky na smetaně Videorecept

Fazolkové lusky na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Fazolky na smetaně, milované i nenáviděné jídlo, které ovšem neodmyslitelně patří k jarním dnům. Malinko pracné, ale ohromně uspokojující zeleninové jídlo. Výrazná…

Anja

45 min

Zelené fazolky na slanince Videorecept

Zelené fazolky na slanince

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Milujete čerstvé zelené fazolky? Když jim věnujete pár minut v kuchyni a doplníte je o voňavou slaninu, vytvoříte výtečný křupavý předkrm nebo přílohu. Nejčastěji se…

Eliza

30 min

Dušené fazolky na smetaně

Dušené fazolky na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Snadný pokrm, který jistě známe nejen od babičky, ale také ze školní jídelny. Na základu z jíšky, který ochutíme paprikou, povaříme fazolové lusky. Poté dochutíme a…

lemeL

30 min

Čínské nudle s kuřecím masem

Čínské nudle s kuřecím masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na pánvi osmažíme cibulku (osobně raději přidávám červenou), přidáme na kostičky nakrájené maso. Maso zlehka posypeme kořením a osmahneme na mírném ohni. Přidáme…

bosewe

30 min

Kuřecí vývar z PH

Kuřecí vývar z PH

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zeleninu očistíme, maso omyjeme a dáme do hrnce. Přidáme koření (doporučuji solit až hotovou polévku). Fazolky a knedlíčky nebo nudle si necháme až do fáze hotového…

Fazolkový salát 5x podruhé

Fazolkový salát 5x podruhé

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Barevný fazolkový salát: Smícháme nakrájené okurky, červená rajčata, uvařené žluté fazolky a hnědou čočku - vařenou, případně sterilovanou. Podle potřeby osolíme,…

Zelenina na kari (curry)

Zelenina na kari (curry)

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Indická kuchyně je velice pestrá a plná různých chutí a vůní. Koření, které tuto kuchyni charakterizuje, je bezesporu kari. Připravte si chutnou zeleninu na kari. Dle…

Indra

60 min

Kyselá polévka ze zelených fazolek

Kyselá polévka ze zelených fazolek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Na tuku spěníme hladkou mouku a opražíme jíšku do zlatova. Zalejeme studenou vodou (asi 1 hrnek), přidáme mraženeé a nebo krátce předvařené fazolové lusky, sůl, půl…

Prsa z divoké kachny sous-vide

Prsa z divoké kachny sous-vide

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zvěřina neodmyslitelně patří k podzimu. Má specifickou chuť i texturu, proto jí vyhovuje i intenzivní voňavé koření. Prsa divoké kachny jsou v úpravě sous-vide opravdová…

zuzi777a

260 min

Jáhly se zeleninou

Jáhly se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Sparene jahly dame do vody v pomeru 1 dil jahel na 3 dily vody. Vhodime zeleninovou kostku, privedeme k varu a pote plamen stahneme. Nechame na mirnem plameni varit cca…

Balkánský lonac

Balkánský lonac

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Do pekáčku dáme maso, nakrájené na kostky, osolíme očesnekujeme, pak dáme vrstvu pokrájených rajčat na čtvrtky, nakrájený lilek na proužky, rozlámané fazolové lusky, a…

1 2 3 8