Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lusky fazolové - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Fazolková polévka

Fazolková polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

cibuli na drobno nakrájíme a usmažíme do růžova a přidáme omyté a nakrájené tak na 3 cm kousky fazolové lusky , posypeme sladkou paprikou a přidáme lžičku hladké…

Losos se zeleninou v parním hrnci

Losos se zeleninou v parním hrnci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Vychutnejte si zdravý a lahodný pokrm s lososem a zeleninou, připravený v parním hrnci. Takováto úprava zachovává všechny živiny a přirozené chutě surovin. Recept je…

Dooga

35 min

Rýžové nudle s krevetami

Rýžové nudle s krevetami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Rychlý recept na rýžové nudle s krevetami potěší všechny milovníky asijské kuchyně. Příprava je snadná a skvělý oběd si můžete vychutnat během chvilky. Méně tradiční…

Gurman_HOLUB

35 min

Rychly bulgur se zeleninou

Rychly bulgur se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Bulgur je výborná obilninová příloha. Tento rychlý bulgur se zeleninou může býr i hlavním jídlem podobně jako třeba oblíbené rizoto. Recept na bulgur se zeleninou není…

Lucasinka

35 min

Mrkev s fazolkami

Mrkev s fazolkami

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Mrkvu pokrájame na kolieska, lusky na menšie kúsky, hodíme na olej, chvíľu obraciame, osolíme, podlejeme vodou, pridáme pretlačený cesnak, sójovku alebo Vegetu. Dusíme.…

Teplý fazolkový salát s liškami

Teplý fazolkový salát s liškami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Na pánvi rozehřejeme máslo, vložíme očistěné lišky, celé stroužky česneku, osolíme, orestujeme, podlijeme troškou vody / lišky jsou suché a vodu nepouští /. Necháme…

Prsa z divoké kachny sous-vide

Prsa z divoké kachny sous-vide

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zvěřina neodmyslitelně patří k podzimu. Má specifickou chuť i texturu, proto jí vyhovuje i intenzivní voňavé koření. Prsa divoké kachny jsou v úpravě sous-vide opravdová…

zuzi777a

260 min

1 2 3 4 8