Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Balkánský lonac

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 1. 2009 22:28

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 020 kJ / 722 kcal
Bílkoviny94,80 g
Tuky15,40 g
Vláknina20,80 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 248 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy40,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Lonak nepodléváme a pečeme zvolna, zelenina nám udělá výbornou šťávu.

Zdroj: recept mám z Chorvatska

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lenka23

17. 8. 2011 11:01

Vypadá to moooc dobře,dnes jsem se rozhodla že to zkusím:-):yes:

Teruna

5. 5. 2011 12:40

Lonac vypadá moc hezky jenže nám moc nejel, byl mdlé chuti :-(

monikaK

27. 5. 2010 08:02

Moc se mi to líbí.:yes:.Posílám bodíka

Míša

30. 5. 2009 16:53

Recept znám - klasické výborné balkánské jídlo z jednoho hrnce :-):yes: mňamka pro milovníky jak masa, tak zeleninky. Jen bych měla připomínku - sice se píše lonac , ale nečte se lonak - čte se tak, jak se píše LONAC ( což v překladu znamená hrnec - takže balkánský hrnec ) Jinak originál je lonac BOSANSKI - tak je to uvedeno ve všech kuchařkách ;-)

Bibinka Bibinka

21. 3. 2009 15:39

Jani R.,to někdy udělej, nedá to žádnou práci:-!všechno pokrájíš, dáš do pekáčku, zabalíš mokrým papírem a už se to jen peče. Je to opravdu dobrý, to co je na fotkách, jsme zežrali(pardon,jinak se to nedá říct)ve dvou:-!:-!:-!:-p;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 3. 2009 14:40

Bibi, vypadá to nádherně, já jsem si na to netroufla a dívala jsem se na to:-//:yes::yes:

spagetka spagetka

16. 1. 2009 14:34

tohle znám, jen nedávám fazolové lusky, tedy se to i jmenuje jinak,:-D, takže vyzkouším. Jinak já nejraději dělám z plecka nebo krkovičky.;-)

Bibinka Bibinka

15. 1. 2009 11:04

maris,jako třeba z krku ap., nemusí být zrovna to nejkvalitnější a nejdražší;-)tak je to myšleno, ale udělat to můžeš z jakéholiv masa z prasátka.:-)

maris maris

15. 1. 2009 08:52

Bibinko, co tím myslíš - přední vepřové ?:-O

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: balkánská kuchyně recepty balkánské jídlo balkánské recepty recepty balkánské kuchyně veprovy krk balkánský hrnec balkánské maso balkanske rezy fazolove lusky s veprovym masem fazolové lusky s masem vepřové přední balkánská kuchyně chorvatska kucharka balkánské jídla vepřové po balkánsku vepřové přední recepty balkánské řezy recept balkánské fazole veprovy lonac vyborne veprove maso

Suroviny: maso vepřové, rajče, lusky fazolové, paprika čerstvá červená, lilek, česnek, olej, sůl

TopRecepty.cz

Balkánský lonac

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kR15