Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čanachy - jídlo z jehněčího

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 4. 2012 12:49

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie5 386 kJ / 1 287 kcal
Bílkoviny121,39 g
Tuky29,63 g
Vláknina36,22 g
Cholesterol 390 mg
Sodík 445 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy118,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept mám z DVD, ktoré mi pred rokmi nahral manžel, ale ani netuším, odkiaľ recepty zobral. Tam sa ten recept takto volá, odkiaľ má názov, je mi záhadou.

Ale je to chutné ľahké jedlo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jarka skrobakova

10. 4. 2012 19:06

jehněčí je opravdu pochoutka a Tvůj recept se mi moc líbí, + bodík:yes::yes::-)):-K

magdalenka magdalenka

10. 4. 2012 18:49

ja som tipovala Balkán, ale žížala má asi pravdu. Jednoduché a krásne a chutné určite.

rebeka rebeka

10. 4. 2012 18:47

zizala::-O:-O jak to víš:-O:-?:-?
a to já bych si dala.. zase nemám jahňa.. ta Terezku mě už s ním štve:-// jak ta Magduška s medvědem:-//:-D:-D:-D:-D:-D

Jana Pá

10. 4. 2012 15:15

u nás doma to nepřipravujeme, ale to neznamená, že to je dobré jídlo:yes:

rozmarynaH rozmarynaH

10. 4. 2012 14:57

zizala: no a právě "vo tom to je". Kdy nevíš, tak se netrápíš.:-D;-);-)

nofrona

10. 4. 2012 14:37

:yes::yes:

zizala zizala (moderátorka)

10. 4. 2012 14:16

:-/ Já bych neuspěla ani s telecím, leda by nevěděli, co jedí.

Anna Kocikova Anna Kocikova

10. 4. 2012 14:13

rozmarynaH:;-):-))U nás za"telecí"jsou býčí žlázy:-O:-D:-DAle já také opravdu mohu potvrdit,že pokud je jehněčí masko dobře připravené,tak to by musel být někdo už vážně velký fajnšmekr,že by poznal druh masa:-)
Jehněčí máme rádi a tento zajímavý receptík se mi líbí:-p+:yes:

rozmarynaH rozmarynaH

10. 4. 2012 13:53

Když se jehněčí (ne skopové) pořádně odblaní a dopředu se neřekne, že je to z beránka, opravdu to nikdo nepozná. Mám to vyzkoušené. U nás se jí vždycky "telecí":-D:-D a všichni si pochvalují, jaké je dobré:-D:-D Posílám bod:yes:

tejaja tejaja

10. 4. 2012 13:13

zizala: Díky za informáciu, myslela som si to podľa názvu, ale určite som to nevedela. ;-) Jarka, jahňacie je úžasne jemné, vážne by to nejedli ?

zizala zizala (moderátorka)

10. 4. 2012 13:03

Jídlo i název pochází z Gruzie. U nás by nikdo jehněčí nejedl :-(

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pokrmy z jehněčího masa jehněčí zlazy recept jídlo čenachy co jsou čanachy chanachy marinované jehněčí gruzínské šašliky pokrmy z jehneciho čenachy jehněčí recepty gruzie gruzie-jidlo pokrmy s jehneciho masa jak dobre pripravit jehneci jehněčí kolínko pečené na zelenině jednoduché gruzínské čanachy řecké jídlo jahny pokrmy s jehněte recepty sekana z jehněciho masa recept na jehněči s křenem pokrmy z jehněčího recepty top recepty na jehneci

Suroviny: maso jehněčí, brambory, rajče, lusky fazolové, cibule, nať petrželová, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Čanachy - jídlo z jehněčího

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KmnJ