Rychlé a křehoučké taštičky
Recept ještě nebyl hodnocenTyhle křehké tvarohové taštičky jsou přímo kouzelné díky své bleskové přípravě a výborné chuti. Vystačíte si s několika základními surovinami a díky tvarohu budou vláčné…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tyhle křehké tvarohové taštičky jsou přímo kouzelné díky své bleskové přípravě a výborné chuti. Vystačíte si s několika základními surovinami a díky tvarohu budou vláčné…
Pokud máte chuť na něco sladkého, upečte tyto výborné koláčky z kynutého těsta. Koláčky naplňte makovou náplní s džemem, skořicí a čokoládou a ozdobte mandlemi. Místo…
Díky domácí pekárně je příprava housek hračka. Ochutnejte tyto křupavé housky, které po upečení provoní celý dům. Jsou krásné na pohled a chutnají ještě lépe. Posypat je…
Netradiční nápad na velmi chutné sýrové sušenky, které jistě využijete jako pohoštění na dětskou oslavu, na posezení s přáteli, nebo večer k vínu. Připravíme je…
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta patří k oblíbeným sladkým pokrmům. Jsou populární nejen kvůli výborné chuti a jménu šéfkuchaře Romana Pauluse, ale i díky tomu, že…
Máte-li rádi mák, určitě často pečete různé záviny, hřebeny či buchty. Základem je vymazlená maková náplň a my pro vás máme úsporný a jednoduchý recept. Mák je díky…
Do mouky dáme sůl, uděláme důlek, rozdrobíme droždí, zalijeme vlažným mlékem a zasypeme cukrem, necháme vzejít kvásek, pak přidáme trochu změklou Heru, vejce a…
V tomto koláči se skvěle doplňuje chuť švestek a máku, na povrchu příjemně křupne máslová drobenka. Těsto připravíte rychle a jednoduše a navíc do něj není potřeba žádné…
Propadnout výrobě domácího pečiva je tak snadné. Stačí to jednou vyzkoušet, a jakmile se po bytě rozline ta omamná vůně, budete ztraceni. Zkuste třeba tyto majolkové…
Českou klasiku, kynuté koláče, si můžete s tímto receptem vychutnat i pokud dodržujete bezlepkovou dietu. Naplňte je vaší oblíbenou náplní, posypte křupavou drobenkou,…
Máslo, žloutky a cukr utřeme do pěny. Přidáme k ostatním surovinám, zaděláme těsto a necháme půl hodinky nakynout.Těsto vysypeme z mísy, rozdělíme na stejné díly, které…
Kynuté koláče nesmí chybět na svatbách, různých oslavách, nebo jen tak u odpolední kávy. Tuto tradiční sladkou pochoutku z české kuchyně všichni milují a každý si může…
Brambory uvařime ve slupce, necháme zchladnout, já je vařila den dopředu. Vychladlé oloupeme a jemně nastrouháme. Přidáme vejce, sůl, mouku a zpracujeme v těsto. Potom z…
Do domácí pekárny dáme vodu, sůl, hodně změklé sádlo. Na to vysypeme mouku, na ni rozdrobíme droždí a zasypeme cukrem. Nastavíme na program pro zpracování kynutého těsta…
Ak použijeme na prípravu cesta domácu pekáreň - postupujeme ako obyčajne, t. zn. najprv prísady tekuté, potom sypké, na vrch droždie a cukor. Necháme len vymiesiť a…
Do mísy prosijeme mouku, přidáme cukr, navrch rozdrobíme kvasice, zalijeme vlažným mlékem a necháme vzejít kvásek. Pak přidáme měkké máslo (ne rozehřáté) a vše ostatní a…
Z mléka, cukru a droždí uděláme kvásek, který necháme na teplém místě vykynout. Pak do něj přidáme žloutky, olej, sůl a vmícháme po částech mouku. Necháme ještě asi…
Makovec, který je lehký jako dech a ještě navíc se honosí sladkokyselou čepicí sněhového krému. Určitě stojí za vyzkoušení receptu. Milovníci máku budou spokojeně mlsat…
S tímhle receptem vám přinášíme něco opravdu jedinečného, a to je výborné těsto, které je univerzální a bez obav ho můžete použít pro slané i sladké pečení. Teď už jen…
Co lepšího si lze k snídani přát, než sladké makovky vonící vanilkou! Celý svět se nám hned bude zdát krásnější. Nadýchané těsto vypečených makových rohlíčků s kávou…
Na vál dáme mouku a na velkém okatém struhadle nastrouháme Omegu. Přilijeme kvásek a zpracujeme polotuhé těsto. Nenecháváme kynout, ale s těstem hned pracujeme. Vyválíme…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Retro dezert střecha vznikl z nouze, ale hitem je dodnes. Jeho tajemství tkví v krému!
VIDEO: Eliška testuje pražské jídelny. Hotovky kolem stovky příjemně překvapily, připlatíte si jen v centru
Pečeme s Ivou: Netrápit se zaplétáním pramenů? Nádherná vánočka je pečená ve staré kameninové formě po mamince