Francouzská cibulačka
Recept ještě nebyl hodnocenJedna z nejznámějších zahraničních polévek. Cibule je vždy dostupná zelenina, takže vykouzlit z ní oblíbenou polévku není složité ani drahé. Zapečené sýrové krutony…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jedna z nejznámějších zahraničních polévek. Cibule je vždy dostupná zelenina, takže vykouzlit z ní oblíbenou polévku není složité ani drahé. Zapečené sýrové krutony…
Co by to bylo za sváteční zlatavý vývar bez játrových knedlíčků! Jejich příprava není těžká a zvládne ji každá, i začínající kuchařka. Knedlíčky polévku nejen doplní,…
Zkuste klasický trojobal na obalování řízků, ať už kuřecích nebo vepřových, použít obráceně. Vaše řízky budou rázem naruby a získají nový rozměr. Po usmažení je proložte…
Kakaem obarvené těsto s vůní perníkového koření? I takové může být netypické linecké cukroví. A celou kombinaci chutí a aromat završují povidla, která se přidávají do…
Kakaem obarvené těsto s vůní perníkového koření? I takové může být netypické linecké cukroví. A celou kombinaci chutí a aromat završují povidla, která se přidávají do…
Na Velikonoce připravujeme pro svou rodinu i koledníky kromě tradičního beránka a jidášů také výborné perníčky. Podle tohoto receptu je plníme povidly - perníčky díky…
Máte chuť na něco sladkého ke kávě a patříte mezi milovníky ořechů? Pak jsou tyto nadýchané ořechové řezy tím pravým moučníkem právě pro vás. Hotové řezy s vrstvou krému…
Cibulová polévka je velice oblíbená napříč světem i když původ má prý ve Francii. Tuto krémovou, smetanovou vařily už naše babičky. Plný talíř cibulí vonící polévky vás…
Cibulová polévka je velice oblíbená napříč světem i když původ má prý ve Francii. Tuto krémovou, smetanovou vařily už naše babičky. Plný talíř cibulí vonící polévky vás…
Tato šunková pomazánka je jednoduchá na přípravu, chutná skvěle a je ideální pro rychlé občerstvení. Tato krémová pomazánka se hodí na všechny druhy pečiva a můžete ji…
Máte naspěch a potřebujete uvařit pro hladovou rodinu? Vyzkoušejte křenovou omáčku. Jemnou a typicky chutnající. S plátkem uzeného masa a dobrým houskovým knedlíkem.…
Droždí je v kuchyni prakticky univerzální surovinou. Je základem pro kynutá těsta, skvělou pomazánku a také z něj můžeme upéct křehké cukroví. Chuťově je vlastně…
Salámová pomazánka není nic složitého, jen je třeba počítat s delší dobou na odležení. Aby se chutě opravdu dokonale propojily, necháme ji v lednici 12 hodin odležet.…
Máte doma přebytky ovoce? Ať už se jedná o čerstvé sezónní druhy nebo mražené ovocné zásoby, máme pro vás jednoduchý recept na ovocný koláč. S posypkou z křupavé…
Slaný karamel má již své místo mezi pochutinami jisté. Hodí se do cukroví, dortů, ale také z něj připravíte lahodný likér na sváteční chvíle. Likér je snadný na přípravu…
Z cukru připravíme karamel , do karamelu přidáme slazené kondenzované mléko, máslo ,skořici , aroma dle vlastního výběru , důkladně promícháme , aby se suroviny spojily …
Máte chuť na vánočku, na lince domácí pekárnu, ale nechce se vám do přípravy investovat příliš mnoho času? Připravte ingredience, nasypte do domácí pekárny a nechte ji,…
Nepečené kuličky se žloutkovou náplní zvládnete připravit snadno a rychle, takže pokud jste v předstihu nestihli napéct všechny druhy cukroví, tohle stihnete i den před…
Hledáte recept na moučník, který je lahodný a křupavý? Tak to se díváte na ten správný recept. Těsto s medovou vůní je proloženo máslovým krémem, který podtrhne…
Hledáte recept na moučník, který je lahodný a křupavý? Tak to se díváte na ten správný recept. Těsto s medovou vůní je proloženo máslovým krémem, který podtrhne…
Košíčky z lineckého těsta plněné máslovým vanilkovým krémem jsou krásně křehké a na sváteční tabuli zaujmou na první pohled. Košíčky ozdobené čokoládou a kouskem…
Těsto: Máslo s cukrem a žloutky utřeme a přidáme mouku. Vše zpracujeme v těsto. Těstem plníme formičky a pečeme do zlatova na 180°C. Po vychladnutí plníme náplní a…
Těsto: Máslo s cukrem a žloutky utřeme a přidáme mouku. Vše zpracujeme v těsto. Těstem plníme formičky a pečeme do zlatova na 180°C. Po vychladnutí plníme náplní a…
Těsto: Máslo s cukrem a žloutky utřeme a přidáme mouku. Vše zpracujeme v těsto. Těstem plníme formičky a pečeme do zlatova na 180°C. Po vychladnutí plníme náplní a…