Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso uzené - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Roštěnky po řecku

Roštěnky po řecku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Roštěnky naklepeme a okraje nařízneme, aby se nekroutily. Maso osolíme, opepříme a zprudka opečeme po obou stranách v rozpáleném oleji.Maso vyjmeme a dáme do teplé…

RubyRom

70 min

Ruský boršč z papiňáku

Ruský boršč z papiňáku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Recept je pro velký 8 litrový tlakový hrnecPřímo v hrnci na rozpuštěné slanině zpěníme cibulku.Všechno maso nakrájíme na drobné kousky. Taktéž všechnu zeleninu a…

oring

95 min

Stehelčeveský závitek

Stehelčeveský závitek

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vejce na oleji osolíme a usmažíme. Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme 2 lžičkami hořčice Vejce rozdělíme na dva díly a dáme je na potřené plátky. Z…

Jaromira18

65 min

Sýrový chlebíček s uzeným masem

Sýrový chlebíček s uzeným masem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Žloutky ušleháme se změklým máslem, po trochách střídavě přidáváme prosátou mouku smíchanou se solí, pepřem a sodou, mléko a vývar. Vše ušleháme a vmícháme nakrájené…

RubyRom

70 min

Soljanka aneb okurková polévka

Soljanka aneb okurková polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Kosti dáme vařit s bujonem dokud nezměknou. Slijeme. Do vývaru přidáme najemno nastrouhanou mrkev, kopr a petržel.Na pánvi osmažíme pokrájené párky, slaninu, salám,…

Rokssy

80 min

Výborné sarmy

Výborné sarmy

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Listy kysaného zelí rozbalíme a propláchneme vlažnou vodou. Pokud jsou hodně slané, opakujeme. Zelí scedíme a poté listy rozdělíme na stejné kousky, zhruba 12 × 12 cm.Na…

Gabca_12

150 min

Škvarková pomazánka s uzeným masem

Škvarková pomazánka s uzeným masem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na pánvi rozehřejeme jednu lžíci sádla. Přidáme drobně nakrájenou cibuli a na mírném ohni ji necháme zesklovatět.Škvarky a uzené maso jemně umeleme, nebo rozmixujeme…

maris

30 min

Volyňský boršč

Volyňský boršč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Řepu oloupeme, opláchneme a nastrouháme na hrubém struhadle. Vložíme do hrnce, přidáme obě masa, masox a vaříme cca 30 minutMaso vybereme, zbavíme kostí a nakrájíme na…

vladhn

65 min

Fazolková polévka z uzeného vývaru

Fazolková polévka z uzeného vývaru

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Poctivá sytá polévka z uzeného vývaru s obraným uzeným masem a nejen fazolkami, ale ještě i jinou zeleninou. Polévku můžete zjemnit smetanou a přidat i nějakou kvalitní…

MamlajdaD

90 min

Velikonoční beránek na slano

Velikonoční beránek na slano

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Beránek je tradiční velikonoční symbol. Pokud ale zrovna nemáte chuť na sladké, můžete vyzkoušet slanou verzi, kterou ochutíte uzeným masem, pórkem a sušenou cibulí a…

mika59

50 min

Fazolové karbanátky Videorecept

Fazolové karbanátky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Karbanátky nemusíme připravovat jen z mletého masa, skvělé jsou i z fazolí. Smícháme je s vařenými bramborami a nakrájeným uzeným masem, dobře ochutíme a smažíme na…

tejaja

45 min

Velikonoční sekanice III

Velikonoční sekanice III

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Jaké by to byly Velikonoce bez pravé velikonoční nádivky plné vajec a jarních bylinek! Ať už je kopřivová, špenátová, s medvědím česnekem, s uzeninou či bez - ta s…

lenka-m

75 min

Krůtí závitky s kapustičkami

Krůtí závitky s kapustičkami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Krůtí prsní maso nepotřebuje příliš dlouhou tepelnou úpravu. Kapustičky jsou při správné úpravě křupavé a nasládlé. V kombinaci s krůtími závitky vytvoříte výborné…

RubyRom

75 min

Polévka BORŠČ

Polévka BORŠČ

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Tradiční polévkou ruské a ukrajinské kuchyně je bezesporu boršč. Dobře okořeněná polévka z červené řepy, třemi druhy masa, plná zelí a zeleniny je opravdu hutná a oplývá…

RousOliven

110 min

1 20 21 22 23 24 33