Velikonoční nádivka (dělená strava ZV)
Velikonoční nádivka je jedním z tradičních symbolů, které se pojí s jarními svátky. Proto do ní kromě uzeného masa zakomponujeme také čerstvé bylinky, nejlépe pak kopřivy. V tomto receptu jsou součástí nádivky také žampiony a kápie.
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 2. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční nádivka (dělená strava ZV)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBgk2
Moje poznámka
Velikonoční nádivka (dělená strava ZV)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBgk2
Nejnovější recepty
Polévka kulajda se zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Kapr se zeleninou a houbami
Přidáno před 11 hodinami
Kapr pečený na kmíně s nastavovanou kaší
Přidáno před 11 hodinami
Linecké skořicové kytičky
Přidáno před 12 hodinami
Linecké čtverečky s mašličkou
Přidáno před 12 hodinami
Nakládané tvarůžky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
Barča před 9 hodinami
Plovdivské maso
zvon23 před 10 hodinami
Buřtgulášek z točeňáku
janmericka87 před 12 hodinami
Jablečné krémové řezy
Jitinka před 13 hodinami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Hylda před 13 hodinami
Mrkvové šátečky s povidly
HanaNova před 15 hodinami
Soukenický sekaný řízek
Merylas před 17 hodinami
Vlašský salát speciál podle ČSN
LadyLada před 17 hodinami
Celozrnné muffiny s medovou polevou
Lada Kašparová před 17 hodinami
Ořechová bábovka
Romanka67 před 20 hodinami
Suroviny:
cibule,
máslo,
žampióny,
kapie,
maso uzené,
sýr tvrdý,
vejce,
petrželka zelená,
pepř mletý,
sůl,
tuk
Komentáře (3)