Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Štrachanda z Plzeňska

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 3. 2013 12:20

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 555 kJ / 850 kcal
Bílkoviny56,56 g
Tuky38,40 g
Vláknina12,76 g
Cholesterol 878 mg
Sodík 1,22 g
Sůl2,73 g
Sacharidy65,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirace na stránkách Ochutnejte Českou republiku

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

maskary maskary

31. 12. 2020 07:27

Výborný recept, pochutnali jsme si.

Jana Šturmová z Nového Jičína

5. 1. 2016 03:20

x.XXX.x:pane Stejskale, nikdy nevíte, za co všechno může název pokrmu ZODPOVÍDAT ;-):-D:-D

Marie

3. 1. 2016 16:09

To musí být dobrota,a já blbec bez fantazie použila brambory na salát,abych je nemusela vyhodit,hned jak to snědí tak to zkusím.:-K:-K:yes:

Jana

13. 10. 2015 12:33

Plzeňská štrachanda

jarka skrobakova

29. 3. 2013 16:39

Tohle mi nějak ušlo. Rcp se mi moc líbí. Mám uloženo :yes::yes::-K

x.XXX.x x.XXX.x

28. 3. 2013 16:17

Petr Stejskal z Plzně: mno tak on by ten název neměl ZODPOVÍDAT, ale ODPOVÍDAT :-D:-D:-D

Petr Stejskal z Plzně

28. 3. 2013 15:59

Inka1:

Ani nemůžete, protože název nezodpovídá původu.

Inka1 Inka1

25. 3. 2013 20:12

:-O Jsem rodilá Plzeňačka a tenhle recept neznám :-)) ale vypadá moc dobře :yes:

jarkave

22. 3. 2013 16:26

:-K:-K+21:yes:

1974andrea 1974andrea

18. 3. 2013 22:32

Eliza:U nás se štrachá taky pořád něco někde, ale tohle jídlo jsem tady a v okolí nikdy neviděla a ani o něm od prarodičů a dalších příbuzných neslyšela;-) Tak zkus, ale věřím, že chutnat bude.

Eliza Eliza

18. 3. 2013 22:27

1974andrea: Andrejko, přesně jak píšeš. Název to má "Plzeňská štrachanda" a ten mě právě zaujal. Moc pěkné české slovo, výraz "štrachat" se u nás v rodině používal a používá dost často. Holt to budu muset uvařit, s tvojí fotkou a zkušeností mě láká ještě víc...:yes:

1974andrea 1974andrea

18. 3. 2013 22:16

Eliza:Chutnalo to i manželovi a ten houby nerad;-). A v Toulavé kameře to bylo taky z plzeňského regionu?

Eliza Eliza

18. 3. 2013 22:12

Tak tenhle recept mám už několik měsíců vytištěný ze stránek Toulavé kamery a pořád jsem neměla čas či odhodlání ho vyzkoušet... Takže dobré, říkáš? Jestli ano, musím to prubnout!:-K:yes:

1974andrea 1974andrea

18. 3. 2013 21:54

drahulin:Drahu, asi by to šlo, ale nejdřív je hodně opraž, ať už nepouští vodu;-)

drahulin drahulin

18. 3. 2013 21:35

Andy,už mám uloženo a asi zítra hned udělám.Prohlížím co zítra uvařit a toto mě láká.Myslíš,že to můžu udělat z hub z mrazáku?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty z plzenska štracharanda jídlo štrachanda bramborova štrachanda strachanda jidlo plzeňsko jidlo štrachanda z brambor plzeňská uhlířina atu plzeňská jidla na plzensku strahanda kuchařka z plzeňska štracharanda recept šťouchanda recepty škrachanda plzeňská jídla - štracharanda jídla z plzenska uhlířina štracharanda jídlo domaci štrachanda

Suroviny: brambory, houby sušené, maso uzené, cibule, česnek, kmín drcený, majoránka, zázvor sušený, vejce, smetana, krupice dětská, sůl, sádlo, strouhanka

TopRecepty.cz

Štrachanda z Plzeňska

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PJ2n