Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Velikonoční nádivka de Luxe

tradiční velikonoční nádivka by kromě různých druhů masa měla obsahovat také bylinky. Ty jsou zrovna na jaře v plné síle. V tomto receptu jich v nádivce máme hned několik různých druhů a dodají jí tak opravdu výtečnou chuť.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 80 min

80 min (80 min příprava)

20. 4. 2021 01:47

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 799 kJ / 3 298 kcal
Bílkoviny476,12 g
Tuky152,04 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 3,63 g
Sodík 9,99 g
Sůl22,89 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

janky3 janky3

27. 4. 2021 00:54

Buchyna: To proto, že jsem ji dala zmrazit, aniž bych ji před tím vyfotila. Ale nechtěla jsem ji rozmrazovat, aby se v klidu mrazila dál. Vím, že to není foto jako z ateliéru, ale lepší nemám. Ona je sama o sobě hutnější, ale není velký rozdíl mezi mraženou a čerstvou. tedy na fotce. mozaiku tam vytváří vepřové a uzené maso. Žlutou barvu od vajec doplňují zelené bylinky Zkrátka kusy rohlíků tam nehledejte. :-8

Buchyna Buchyna

26. 4. 2021 11:46

Nádivka může být dobrá, ale to foto je příšerné. Vypadá to jako něco kus zdrclého čehosi:no:

janky3 janky3

21. 4. 2021 20:09

Eja57: Vidíš, ani jsem si toho nevšimla. Také vynechávám písmenka. Na to že jsem byla jedničkářka, je to ostuda.

Eja57 Eja57

20. 4. 2021 15:54

janky3: kliiid...tak se holt kaiserky rozmocilI....spis bych tedy v názvu receptu dala de luxe s malým l....
Ale vytaženo z trouby, vypadá to dobře a voní to dobře:yes: nechám to chvíli odpočinout....
Edit: je to moc dobre, je to jiné než klasika s kostickami bílého pečiva, hutnější, ale dobre :yes:

janky3 janky3

20. 4. 2021 15:32

Děvčata, prosím, opravte mi tam tu strašnou hrubku. Všimla jsem si jí až po odeslání. Díky

.....natrhané kaiserky ROZMOČIL Y!

janky3 janky3

20. 4. 2021 15:28

Simona Skolakova: Do této nádivky je sníh zbytečný, stačí jí celá vejce. Opravdu. Vyzkoušela jsem to jednou se sněhem, bylo to stejné. Takhle je pracná, ušetříte jenu činnost navíc.

janky3 janky3

20. 4. 2021 15:22

Eja57: Tak dobrou chuť

maris: Vývaru musí být takové množství, aby se všechny nakrájené nebo natrhané kaiserky rozmočili. Máčí se tak dlouho, dokud si vše nepřipravíte. Ale i kdyby tam zůstal tu a tam pucíček, nic se neděje. Nejlepší je to děla z čerstvých, lépe nasají.

Eja57 Eja57

20. 4. 2021 15:12

Tak jsem nechala nadrobenou kaiserku půl hodiny v horkém vývaru, teď párkrát projela mackadlen na brambory a je z toho kaše ( teda pár pucku z kůrky tam je), smíchám s ostatním a jde to do trouby

Eja57 Eja57

20. 4. 2021 14:18

Masa byly jen malé kusy, takže už jsem ho vyndala a do vývaru - proti receptu do uzeného - nadrobila kaiserku...trouba už se hřeje...

Eja57 Eja57

20. 4. 2021 12:50

maris: vždyť proto bude hokus pokus...maso už se vaří....prsknu do hotového horkého vývaru kaiserku a uvidím....

maris maris

20. 4. 2021 12:35

Eja57: a jak uděláš ty kaiserky, aby v nich nebyly kousky (pucky) ? Asi jsem s tím otravná , ale já si to opravdu neumím moc představit. Nádivku dělám z rohlíků, ale vždycky je vývarem jen navlhčím a tím pádem tam zůstávají kousky a aby šly rozmíchat dohladka, o tom nemůže být ani řeč. Opravdu mě to zajímá a asi mi něco uniká;-)

Eja57 Eja57

20. 4. 2021 12:09

No je prostě jiná než je klasika. Kousek plecka a kousek uzeného se už vaří, bude to taková jednoporcovka ...mam pažitku, petrželku, medvědí česnek, libecek jen sušeny...za dvě hodinky dám vědět výsledek..

Simona Skolakova Simona Skolakova

20. 4. 2021 11:40

Eja57: asi by to autorka napsala,já dělám vždy sníh,prášek do pečiva by mi ani nenapadl:-D

Eja57 Eja57

20. 4. 2021 11:36

Simona Skolakova: na fotce je vidět, že je nadivka hodně kompaktní, není ničím nadlehčená ( nedejbože práškem do pečiva), ale je to jistě úmysl, proč ne?
Já ji určitě vyzkouším... Jen těch bylin asi tolik dohromady nedám....

maris maris

20. 4. 2021 10:48

" Do vepřového vývaru vložíme nakrájené kaiserky, řádně promícháme, aby nezůstaly pucky." - kaiserky se nechají rozmočit a rozmíchá se z nich hladká "kaše" ? Pod slovem pucky si představuji v tomto případě kousky. Tak tomu nerozumím. :-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: plecko vepřové, maso uzené, vejce, vegeta, pepř mletý, kůra citronová, máslo, česnek mědvědí, pažitka, petrželka, popenec, pampeliška, kopřivy, sedmikráska, libeček

TopRecepty.cz

Velikonoční nádivka de Luxe

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vPmM