Kinder likér
Recept ještě nebyl hodnocenLikér s příznačným názvem Kinder před dětmi raději schovejte někam hluboko do lednice, aby nedošlo mylné interpretaci a nevznikl malér. Likér je lahodný a krémový a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 195 kJ / 47 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 1,50 g |
| – nasycené | 1,00 g |
| – nenasycené | 0,44 g |
| –– mononenasycené | 0,40 g |
| –– polynenasycené | 0,04 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 6 mg |
| Sodík | 40 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 4,90 g |
| – cukry | 4,90 g |
| ––– laktóza | 4,90 g |
Likér s příznačným názvem Kinder před dětmi raději schovejte někam hluboko do lednice, aby nedošlo mylné interpretaci a nevznikl malér. Likér je lahodný a krémový a…
Hrníčkové recepty bývají tím nejsnazším, do čeho se můžeme v kuchyni pustit. Ze surovin podle receptu umícháme hladké těsto a za pár minut se celou kuchyní rozline známá…
Tento piškotový dort je vhodný pro všechny, kteří mají zdravotní omezení. Odlehčený tvarohový krém, vyšlehaný se Salkem a šťávou z kompotu, si skvěle rozumí s nadýchaným…
Majonéza je univerzální doplněk ke spoustě pokrmů, jak ve studené, tak teplé kuchyni. Doma si můžete vytvořit i tak lahodnou, jako je tato, bez vajec. Potřebujete jen…
K Vánocům neodmyslitelně patří vaječný koňak. Pro změnu vyzkoušejte karamelový likér bez vajec, který připravíme na poslední chvíli, protože v lednici houstne. Pokud do…
- rohlíky nakrájíme na kolečka a dáme je do mísy. Zalijeme je mlékem a necháme je dobře nasáknout. Mraženou zeleninu necháme rozmrazit. - Mezitím rozmícháme máslo se…
Palačinky se šunkou plněné sýrem jsou lahodné a syté slané jídlo, které skvěle poslouží jako rychlá večeře. Jemné palačinky zapečené se šťavnatou šunkou a plněné sýrem…
Jedna z nejoblíbenějších omáček - koprovka. Plná smetany a kopru, který poznáte díky jeho specifické chuti a vůni. Vyzkoušejte tento recept se základem z hovězího vývaru…
Tento zákusek je trochu retro, ale protože je prostě fantasticky dobrý a neodolatelný, jeho obliba neklesá. A jak se pozná takový dobrý větrník? Má vláčný korpus,…
Milujete svíčkovou, ale hledáte odlehčenou variantu, která nezatíží žaludek ani svědomí? Tahle „light“ verze tradiční omáčky si zachovává svou typickou chuť i vůni.…
Šťavnaté kuřecí řízky obalené v křupavém obalu máme rádi skoro všichni. Tentokrát je místo strouhanky obalíme v drcených kukuřičných lupíncích a zvolíme zdravější způsob…
Dietní kuřecí prso dušené na vodě s jemnou bramborovou kaší je lehký a šetrný pokrm, který potěší nejen při dietním stravování. Díky jednoduché úpravě je navíc vhodný i…
Marokánky jsou velmi oblíbené cukroví, na vánočním stole spolu s ostatním cukrovím vypadají opravdu krásně, užasně voní pečeným ovocem a ořechy a pokud je ještě namočíte…
Čím déle necháme těsto kynout a mezitím mu věnujeme péči s propracováním, tím víc se nám odvděčí svojí nadýchaností a jemností. Jinak tomu není ani u toho velikonočního…
Pão de Queijo je malé brazilské sýrové pečivo, které potěší svou nadýchanou strukturou a výraznou sýrovou chutí. Kombinace tapiokové mouky, sýra a olivového oleje…
Do jednoho litru vody dáme vařit na kostky nakrájené brambory, nakrájenou cibuli, pórek, nasekaný česnek, přidáme sůl, drcený kmín a čerstvě mletý pepř. Vaříme tak…
Květák nakrájíme nadrobno, smícháme se strouhankou a kypřícím práškem. V mléce rozšleháme vajíčka spolu se solí, česnekem, bazalkou a 1 lžičkou petrželky. Cibuli…
Hrozinky namočíme do vařící vody, můžeme k nim pro chuť přidat trošku rumové tresti nebo je namočit přímo do rumu. Mléko za častého svaříme s cukrem a odstavíme z…
Kuracie mäso narežeme na kocky a na oleji orestujeme. Pridáme nasekanú cibuľu, postrúhanú zeleninu, krátko opražíme a podlejeme litrom vody. Povaríme asi 20 minút. Mäso…
Kynutých buchet není nikdy dost, ať jich upečete kolik chcete, vždycky nakonec pochybí. Základem dobrých buchet, které zůstanou vláčné i na druhý den, je dokonalé těsto.…
Pokud připravíte sladkou krupicovou kaši, oči se rozzáří nejen dětem, ale i dospělým, kteří si vzpomenou na své dětství. Špaldovou krupicovou kaši podáváme s kouskem…
Mléko si nalejeme do hrnce a ohřejeme na cca 70 stupnů. Stáhneme ze sporáku, a přidáme salko a sušené mléko. Rozmícháme metličkou. Necháme stát, dokud mléko neschladne…
Hrnkové moučníky už asi všichni známe, ale co takhle zkusit hrnkovou zmrzlinu? Připravíme ji za pár minut z mražených jahod a mascarpone, pak ji jen zamrazíme a máme…
Potřebujete smetanu ke šlehání, ale do obchodu máte daleko? Vyrobte si ji doma. Stačí vám k tomu pouze dvě ingredience a úspěch je zaručen. Hotovou smetanu pak stačí…