Bílkové řezy
Recept ještě nebyl hodnocenPokud vám zbyly bílky a nevíte co s nimi, tak je pro vás tento recept jak dělaný. Tyto bílkové řezy provoněné vanilkou jsou časově nenáročné a jednoduché. Odměnou vám…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pokud vám zbyly bílky a nevíte co s nimi, tak je pro vás tento recept jak dělaný. Tyto bílkové řezy provoněné vanilkou jsou časově nenáročné a jednoduché. Odměnou vám…
V devadesátých letech získal tento moučník velkou popularitu, krtkův dort byl hitem mnoha dětských oslav. Čokoládový korpus, banány a pořádný kopec šlehačky zvládnete…
Receptů na pařížské rohlíčky je mnoho. My vám přinášíme recept, který má v základu nad parou šlehaný sníh z bílků a na krém využijete zbylé žloutky. Žloutkový krém je…
Ovocné knedlíky jsou v české kuchyni nepostradatelné a každý je má rád. Tyhle tvarohové jsou jednoduché, rychlé a chutné, naplnit je můžete ovocem podle vlastní chuti.…
Jedním z nejoblíbenějších druhů knedlíků je houskový z kynutého těsta. Jeho příprava potřebuje svůj čas, ale buďte trpěliví. Naučte se houskový knedlík podle našeho…
Tak, jako je u nás tradiční vánočka, v Itálii se peče panettone. Sladký kynutý vánoční chléb plný kandovaného ovoce s tónem chuti muškátového oříšku. Přesně to je on,…
Bramborové halušky jsou oblíbeným a chutným pokrmem, pocházejícím ze slovenské kuchyně. Doplnit je můžete brynzou a slaninou, nebo zelím a třeba uzeným masem. Halušky…
Na vánočním stole nesmí chybět z tradičních druhů také strojkové cukroví. Má velkou oblibu u mladších i starších mlsounů. Nechte se inspirovat naším receptem na křehké…
Dezert má název díky kterému se možná mnozí začervenáme. Jakmile ale ochutnáme, už nebudeme chtít přestat. Nejsou třeba žádné zázračné suroviny, protože kombinace…
Pařížský dort je ozdobou cukráren již dlouhá desetiletí a kdo ho nikdy neochutnal o mnoho přichází. Pařížský krém s nadýchaným korpusem a jemnou polevou je zkrátka…
Tyto placičky jsou tak voňavé, zlatavé a křupavé, že na ně rodina čeká s nachystanými talířky v rukou snad už při otevření trouby. Škvarkové placky jsou zkrátka sázka na…
Chystáte se upéct štrúdl, ale zapomněli jste koupit listové těsto? Nepropadejte panice, máme pro vás záchranné lano. Pokud máte doma tvaroh, vyzkoušejte štrúdl z…
Receptů na přípravu a způsobů pletení vánočky je mezi hospodyňkami a pekaři nespočet. Tento recept na sladké a typicky vánoční snídaňové pečivo přináší tradiční…
Na snídani nemůžete podávat nic lepšího, než voňavé a křupavé houstičky. Jsou tak dobré, že je příště upečete rovnou z dvojité dávky. Zvládnout správné zapletení není…
Blíží se víkend a přemýšlíte, jakou dobrotu upečete rodině jako zákusek? Připravte jim tyto salko řezy, které si okamžitě zamilují a příště je budete péct rovnou z…
Neradi čekáte na uležení štóly? Upečte tuto, která je díky použitým surovinám takřka ihned vláčná i správně odleželá. Vylepšete ji kandovaným ovocem, ořechy a mandlemi.…
Nenáročná, z pár základních surovin a navíc hrnečková. Bábovka je tradiční český moučník, který se peče snad v každé rodině. Zkuste ji tentokrát s banánem, který jí dodá…
Buchtičky s krémem vás přenesou do dětství a připomenou vám vaše léta u babičky. Příprava buchtiček sice vyžaduje trochu zručnosti, ale s naším podrobným postupem je…
Pařížské rohlíčky naší babičky patří mezi velmi oblíbené vánoční cukroví. Rohlíčky z voňavého oříškového těsta jsou zdobené lahodným máslovým krémem a máčené v…
Pařížské rohlíčky naší babičky patří mezi velmi oblíbené vánoční cukroví. Rohlíčky z voňavého oříškového těsta jsou zdobené lahodným máslovým krémem a máčené v…
Karlovarské knedlíky patří k tradičním přílohám české kuchyně. Nejčastěji se podávají k omáčkám a dušeným masům. Jejich příprava je snadná a rychlá. Základem těsta je…
Pokud jste začátečník nebo máte děti a hledáte jednoduchý moučník, který byste společně upekli, jste tu správně. Neuvěřitelně jednoduchá hrnečková buchta, do které…