Orientální kuřecí s grilovaným ananasem
Recept ještě nebyl hodnocenPokud hledáte nápad na lehce pikantní, netradiční oběd, máte rádi chuť slaného masa a čerstvého sladkého ovoce, vyzkoušejte tento rychlý a jednoduchý recept.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pokud hledáte nápad na lehce pikantní, netradiční oběd, máte rádi chuť slaného masa a čerstvého sladkého ovoce, vyzkoušejte tento rychlý a jednoduchý recept.
Cuketa je tvárná kuchyňská surovina. Připravit z ní lze od předkrmu po dezert vše. Výborná je marinovaná cuketa. Dle našeho receptu je ochucená koprem, medem a hořčicí…
Zavařte si do zásoby lahodný lilek, který spojuje jemně nakyslou chuť pečené zeleniny s výrazným aroma vybraného koření. Tento delikatesní pokrm je ideální jako příloha…
I ze salátové okurky lze vykouzlit krásný osvěžující předkrm, a to navíc velmi snadno. Tenké plátky okurky stačí naaranžovat na talíř, pokapat hořčičnou zálivkou,…
V tomto kečupu rajčata nehledejte, najdete v něm ale hub, nejlépe směs lesních, ale jde to i z pěstovaných hub. Houbový kečup chutná k pečenému masu, ale můžete s ním…
Velkou úrodu lilků a rajčat využijeme při přípravě výborného zeleninového čatní, se kterým si skvělou chuť zeleniny vychutnáme i mimo sezónu. Čatní se hodí k sýru,…
Výrazné a šťavnaté husí maso skvěle vynikne při dlouhém pomalém pečení. Jeho chuť doplníme švestkami a jablky, které pečeme spolu s masem. Plátky masa podáváme s ovocem,…
Tento grilovaný a marinovaný lilek chutná výborně. Grilováním získají plátky lilku výraznější chuť, kterou poté doplníme dlouhým marinováním v ostré marinádě, ochucené…
Voňavé lesní houby osmažené na křupavé slanině dodávají pokrmu zemitou hloubku, kterou dokonale doplňuje jemné pošírované vejce s tekutým žloutkem. Vše je servírováno na…
Dušený patizon na kyselo s koprem je skvělá variace na koprovou omáčku. Příprava je snadná a opravdu rychlá. Bude se skvěle hodit i k vařenému hovězímu masu. Podávejte…
Hovězí líčka pomalu dušená s kousky sladkých jablek tvoří skvělou souhru chutí, která zahřeje a potěší každého milovníka poctivého jídla. Díky dlouhému vaření se maso…
Příjemně svěží italský salátek poslouží ať už jako hlavní jídlo nebo příloha k masu. Salátek z bílého zelí s olivami a sušenými rajčaty má díky zálivce z vinného octa a…
S přicházejícími teplejšími dny pomalu utichá chuť na hutná jídla a oceníme spíše svěží a lehké pokrmy. Přesně takový je salátek s vajíčky nahniličku, vlašskými ořechy,…
Hlávkový salát patří na zahrádce mezi první zeleninu, která se urodí. S lehkou olejovou zálivku s hořčicí, doplněn kousky vařeného vajíčka a kostičkami vyškvařené…
Přebytky máty ze zahrádky můžeme snadno využít na přípravu dobré studené omáčky s osvěžující chutí. Příprava je velmi snadná, suroviny stačí jen rozmixovat a promíchat.…
Netradiční jarní rukolový salátek se šlehačkou pro milovníky zeleninových pochoutek. Rukola má lehce nahořklou chuť a je plná vitamínů. Používá se jako příloha k jídlům,…
V chladnějších dnech přijde vhod skvělý teplý salát z pečené zeleniny. Pečením zelenině dodáme výraznější chuť, kterou ještě podpoříme medem. Po upečení zeleninu…
Urodilo se vám na zahradě víc cuket a paprik? Proměňte je ve výbornou domácí zeleninovou hořčici! Má jemnější, ale zajímavou chuť a skvěle poslouží všude tam, kde běžně…
Tento jednoduchý a přesto rafinovaný recept promění obyčejný lilek v gurmánský zážitek, který potěší nejen vegetariány. Ideální je jako lehká příloha ke grilovanému masu…
Tato svěží a lehká varianta klasického bramborového salátu se obejde i bez majonézy. Vařené brambory nakrájené na kolečka se jen propojí s jemně povařenou cibulí ve…