Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 547 kJ / 1 087 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,88 g |
Tuky | 103,07 g |
Vláknina | 17,28 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,73 g |
Sůl | 16,72 g |
Sacharidy | 31,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červená řepa ve slanině a hořčično-medové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/30X4
Moje poznámka
Červená řepa ve slanině a hořčično-medové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/30X4
Nejnovější recepty
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 9 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 9 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 10 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno 8. 7. 2025 13:32
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Moc dobré naložené kuřecí maso
lunav1 před 25 minutami
Banánová bábovka
Noumik před 1 hodinou
Rybízový sirup
gasli před 1 hodinou
Houskové knedlíky
Ashelin před 2 hodinami
Koprová omáčka s hovězím masem
Ashelin před 2 hodinami
Velmi šťavnatý moučník
Kacenecka před 4 hodinami
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Marek08 před 4 hodinami
Bramboračka II.
Kajkajak před 5 hodinami
Karbanátky z ovesných vloček
Merylas před 5 hodinami
Tématické fráze:
marináda na červenou řepu,
hořčično medová zálivka,
hořčično medová marinada,
medová řepa,
medová řepa,
medová zálivka na červenou řepou,
marináda na červené řepy,
medová červená řepa,
cervená řepa ve slanině,
marináda na řepu,
červená řepa recepty,
červená řepa v marinádě,
červená řepa marináda,
recept chřest červená řepa,
čerstvá grilovaná repa,
marinovaná červená řepa se skořicí,
řepa se slaninou,
červená řepa na slanině,
cervena repa na platky ochucena,
cervená řepa v alobalu
Suroviny:
řepa červená,
ocet,
sůl,
voda,
slanina,
slanina,
salát listový,
cibule,
hořčice dijonská,
olej řepkový,
ocet vinný bílý,
máta čerstvá,
sůl,
pepř,
med tekutý
Komentáře (14)
Len by som poprosila - dopíš, či si varila repu olúpanú...ja ju zásadne varím neolúpanú, aby sa mi zbytočne nevylúhovala. Predpokladám, že si ju lúpala pred varením.