Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Červená řepa ve slanině a hořčično-medové marinádě

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min

20 min (20 min příprava)

17. 8. 2014 23:23

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie4 547 kJ / 1 087 kcal
Bílkoviny4,88 g
Tuky103,07 g
Vláknina7,76 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,73 g
Sůl16,72 g
Sacharidy31,02 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Marináda/zálivka vydrží v lednici i týden (ale mátu je lepší přidávat vždy čerstvou). Řepu si můžeme připravit i den předem. Nemusíme ji vařit, lze ji také potřít olejem, zabalit do alobalu a upéct v troubě. Řepu uvaříme v ochucené vodě asi hodinu, dokud nezměkne.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

sabipupp

6. 12. 2016 13:44

<3<3

maris

19. 8. 2014 07:08

Moc se mi recept líbí a fotky jako ze žurnálu;-):-):yes:+

blanča

18. 8. 2014 17:00

;-);-);-)

Anna Kocikova

18. 8. 2014 14:58

Danielko,tak to musela být dobrota:-p:yes::-K

magdalenka

18. 8. 2014 11:56

danielle72:dík...:-K

danielle72

18. 8. 2014 11:50

magdalenka: Děkuji, Magdalenko:-K. Vařila jsem řepu neoloupanou a loupala ji až po částečném vychladnutí ;-) Kdybych ten den měla zapnutou troubu, raději bych ji upekla :-)

magdalenka

18. 8. 2014 11:41

Skvelý nápad, bude to dobrota, fotky nádherné, ako vždy.
Len by som poprosila - dopíš, či si varila repu olúpanú...ja ju zásadne varím neolúpanú, aby sa mi zbytočne nevylúhovala. Predpokladám, že si ju lúpala pred varením.

hosta

18. 8. 2014 10:06

To bude jednoznačně dobrota:yes: A ty fotky!! To je jak ilustrace do knihy, nádhera:yes::yes::yes:

danielle72

18. 8. 2014 09:11

Danca: Mockrát děkuji, vypadla mi jedna věta na začátku ;-)

Danca

18. 8. 2014 08:55

Dani, nechybí ti v postupu úvod?? Jinak recept i fotka úžasné, řepu jsem ještě negrilovala, určitě to zkusím, máme ji rádi:-p:yes:

tejaja

18. 8. 2014 08:20

Cviklu milujem v akjkoľvek forme. A tento recept sa mi veľmi páči. :yes:;-)

spagetka

18. 8. 2014 05:57

Medová marináda je vůbec vynikající, používám na ovoce. Tuhle si taky schovám a červenou řepu milujeme ve všech podobách :-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: marináda na červenou řepu hořčično medová zálivka hořčično medová marinada medová řepa medová řepa medová zálivka na červenou řepou marináda na červené řepy medová červená řepa cervená řepa ve slanině marináda na řepu červená řepa recepty červená řepa v marinádě červená řepa marináda recept chřest červená řepa čerstvá grilovaná repa marinovaná červená řepa se skořicí řepa se slaninou červená řepa na slanině cervena repa na platky ochucena cervená řepa v alobalu

Suroviny: řepa červená, ocet, sůl, voda, slanina, slanina, salát listový, cibule, hořčice dijonská, olej řepkový, ocet vinný bílý, máta čerstvá, sůl, pepř, med tekutý

TopRecepty.cz

Červená řepa ve slanině a hořčično-medové marinádě

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/30X4