Pangasius v marinádě se zázvorem
Recept ještě nebyl hodnocen1/Pangasia radne oplachneme, osolime a osusime. 2/Pripravime si uvedenych ingredienci marinadu, jen zazvor vetreme nakonec a nechame vse odlezet pak dal pres noc…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
1/Pangasia radne oplachneme, osolime a osusime. 2/Pripravime si uvedenych ingredienci marinadu, jen zazvor vetreme nakonec a nechame vse odlezet pak dal pres noc…
Křídla opereme, obereme od případného peří. Dáme do misky se všemi ingrediencemi, důkladně promícháme, aby byl obalen každý kousek a necháme hodinu marinovat.Troubu…
Kotletu naklepeme a položíme na folii. Játra nasekáme nožem na malé kousky, dáme do misky, přidáme nastrouhaný sýr, nastrouhané uzené maso, na hrubo nasekanou petrželku,…
Do pánve dáme olej a mírně osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na nudličky a necháme zatáhnout. Dále přidáme sójovku, česnek, protlak, koření a dusíme.…
Kuřecí stehna si rozdělíme v kloubu na dva díly, omyjeme, osušíme a osolíme. Do mísy smícháme veškeré koření, zalijeme olejem, promícháme a v této směsi vykoupeme…
Fazolky překrájíme na menší kousky a necháme je asi 5-8 minut povařit. Scedíme je a dáme okapat. Vejce rozšleháme v misce a přimícháme smetanu, sojovou omáčku, osolíme,…
Brokolicu rozoberieme na ružičky a 5 minút povaríme v osolenej vode. Scedíme.Medzitým nakrájame tofu na kocky, dáme na rozpálený olej na panvicu, pokvapkáme sójovou…
Do 2 litrového hrnce jsem si nalila vodu, dala mrkev, jednu na půl rozkrojenou cibuli, stroužek česneku, nové koření, bobkové listy, sójovou omáčku, kuřecí stehno,…
Sojove maso uvarime v 1 litru zeleninoveho vyvaru, do ktereho pridame chilli, mlety kmin, mlety koriandr a sul). Kuskus ochutime sojovou omackou, chilli, kminem,…
Vepřovou kýtu a játra nakrájíme na nudličky, cibuli a pórek na jemné nudličky.Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli dozlatova, přidáme játra, která opepříme, až se…
Rýži propláchneme a dáme vařit dle návodu. Během vaření uděláme směs z octa, soli a cukru. Rýži po uvaření přendáme do pekáčku či mísy a vmícháme octovou směs.Připravíme…
Kuře stáhneme z kůže, oddělená stehna a prsa překrojíme na půl, tím získáme 8 kousků. Zbytek s kůží schováme na pozdější použití, třeba do vývaru. Papriku očistíme,…
Kuřecí prsíčka a játra nakrájíme na nudličky a dáme do mísy. Přidáme magi, sojovou omáčku, rozetřený česnek a zázvor, čili koření, nasekanou petrželku a olivový olej…
Nejprve si uděláme marinádu a v misce smícháme-sůl, pepř, kečup, žloutky, sójovou omáčku, worchester, papriku a 1 dcl vody, promícháme a necháme odpočívat. Játra si…
Listy sparíme vo vriacej vode a necháme otiecť.Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu.Pridáme narezané huby, kukuricu, hrášok a zakryté dusíme 10 min. Ak treba, podlejeme…
Stehna zbavíme kůže a vykostíme. Spojíme všechny ingredience a vytvoříme marinádu. Na středně velké kousky nakrájené maso ponoříme do marinády, necháme alespoň hodinu…
Nastrouhaný česnek se zázvorem smícháme se sojovou omáčkou a olejem. Touto směsí potřeme žebírka a necháme 1,5 - 2 hodinky odležet při pokojové teplotě.Následně žebírka…
Nastrouhaný česnek se zázvorem smícháme se sojovou omáčkou a olejem. Touto směsí potřeme žebírka a necháme 1,5 - 2 hodinky odležet při pokojové teplotě.Následně žebírka…
Kuřecí stehna očistíme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme z obou stran na pánvi, v které máme olej a máslo. Maso přendáme do zapékací misky.Na stejné pánvi opečeme…
Paneer pokrájíme na kostky a naložíme alespoň na dvě hodiny do marinády z kukuřičného škrobu, česneku, sojové omáčky, chilli omáčky, oleje a garam masaly. Poté děrovanou…
Stehna omyjeme, osušíme, osolíme opepříme, cibulku nakrájíme nadrobno. Připravíme marinádu z nastrouhaného česneku, sójové omáčky, papriky a petrželky.Stehna do marinády…
Cibuli oloupeme a rozkrojíme na polovinu a poté na plátky. Z masa nakrájíme malé plátečky, které naklepeme, osolíme a opeříme z obou stran. V pánvi rozehřejeme olej,…
Do 1 l vroucí vody přidáme sójový granulát a ostatní suroviny a vaříme asi 5 min. Potom scedíme a necháme odkapat. Na pánvi osmahneme nakrájenou cibuli a granulát…
Z másla a mouky v hlubším hrnci uděláme jíšku, do ní rozbijeme celá nemíchaná vejce a ta teprve mícháme v jíšce, dokud se neutvoří žmolky.Podlijeme vodou, osolíme.…
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Hitem zdravého vaření je solná deska. Dodá jídlu minerály a fantasticky zlepší jeho chuť!
Léto u táboráku: Napíchněte na prut pstruha, zeleninu, jablka nebo si uválejte domácí „trdelník“
Domácí kečup podle šéfkuchaře Miroslava Mahela: Nechybí v něm badyán, překvapuje řepa, kapie nebo jablka