Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Omáčka Worcesterová - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Uzená rolka plněná uzeným sýrem

Uzená rolka plněná uzeným sýrem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Uzený sýr nakrájíme na malé kostičky, dáme do pánve, přidáme mléko a za stálého míchání rozpustíme. Přidáme trochu soli, mletého pepře, hořčici, worcester, nakrájenou…

Jaromira18

35 min

Stroganoff z hovězí kýty

Stroganoff z hovězí kýty

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jako první orestujeme na oleji žampiony nakrájené na čtvrtky, cibuli na proužky a česnek na plátky. Pozor, ať nerozvaříme. Po orestování odložíme stranou.Maso nakrájíme…

KatharinaK

140 min

Žampiony na uzeném boku a cibuli

Žampiony na uzeném boku a cibuli

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Žampiony jsou nejoblíbenější pěstovanou a prodávanou houbou díky své jemné chuti. Přidávají se do omáček, krémových polévek i smažených pokrmů. Tady vám je nabízíme v…

Anna Kocikova

20 min

Houbový tatarák

Houbový tatarák

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Říká se, že českým národním sportem je houbaření. Ať se řadíte do té aktivní části nebo jste spíše tým rekreačních houbařů, jistě oceníte inspiraci na zpracování vašich…

janatka

65 min

Houbový "tatarák" - pomazánka na toasty

Houbový "tatarák" - pomazánka na toasty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Houbaření je oblíbený koníček a když se zadaří, tak rázem máme mnoho možností, co dobrého z nich uvařit. Pokud chcete jen něco malého na pochutnání, zkuste houbový…

HankaCh

40 min

Steak Diane podle Gordona Ramsayho Videorecept

Steak Diane podle Gordona Ramsayho

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Brambory uvaříme ve slupce. Na pánvi rozehřejeme olivový olej a vložíme rozpůlené, předvařené brambory, řezem dolů. Osolíme, přidáme prolisovaný česnek a rozmarýn a…

Hovězí srdce na špeku

Hovězí srdce na špeku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Hovězí srdce má vysoký obsah bílkovin a nízký obsah tuku. Připravit ho můžeme jednoduše, stačí ho opéct na základu ze špeku a cibule a poté dusit doměkka. K dochucení…

RubyRom

95 min

Hovězí po tyrolsku

Hovězí po tyrolsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Hovězí maso může být náročnější na přípravu, nicméně, pokud jste vlastníkem pomalého hrnce, o velkou část práce se postará právě on. Masové kostky opečené na cibulce…

Kaill

210 min

Slovácký salát

Slovácký salát

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Tento salát je variací na známý Ševcovský mls, nebo také Sloní žrádlo (kde se ale marináda nejdříve vaří). Salát je vhodný pro svou pikantní chuť na večeři, svačinu nebo…

mattahaj

20 min

Pomazánka z uzené makrely II.

Pomazánka z uzené makrely II.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zkuste protentokrát při přípravě pomazánky vyměnit tuňáka či sardinky za uzenou makrelu. Kupte ji celou a pečlivě ji oberte, aby v mase nezůstala ani kostička. Odmění se…

Eviik a Miira

15 min

Zelný salát s uzeným lososem

Zelný salát s uzeným lososem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Vejce v rendlíku zalijte vodou tak, aby byla ponořená, přiveďte k varu. Vařte přesně 6 minut, slijte, zchlaďte a oloupejte.Zelí najemno nakrájejte, dejte do mísy,…

evosheek

20 min

1 24 25 26 27 28 52