Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík po italsku

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

15. 10. 2010 01:52

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 510 kJ / 361 kcal
Bílkoviny5,36 g
Tuky26,34 g
Vláknina6,94 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 964 mg
Sůl2,52 g
Sacharidy24,28 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

U původního receptu bylo psáno 1/2 šálku oleje, ale když jsem to zkusila, doslova to plavalo v oleji, tak jsem množství oleje zredukovala na pár lžic a bohatě to stačí. Stejně tak se solí, někdy jí nedám skoro vůbec, protože bujóny i kari slanost dodají samy o sobě.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

gurbik

28. 1. 2012 04:51

ralda: Není zač. My to doma měli už hodněkrát a pokaždé se to osvědčilo. Děkuji za \"luxusní\" hodnocení. :-K;-)

ralda

14. 1. 2012 13:26

Je to luxusní, dělám snad už po páté:-) Děkuji

Vercik 777

15. 10. 2010 23:03

Jana Remková: Děkuji za přivítání :-K Snad budu mít dost času, aych přispěla dalšími recepty.. Mám jich až až, jen ten čas není, abych to dokumentovala a zveřejňovala :-p A pro Spagetku: Já mám výhodu v tom, že jsem z vesnice a králíky máme doma (nevím, jak chutný je králík ze supermarketu, ale domácímu se určitě nevyrovná..) - tedy ne úplně, ale na zahradě :-D A skoro jsme dopadli jak v K..rva hoši, a nabízeli jsme je všade. Tak jsem začala pátrat po nových receptech a určitě časem ještě něco králičího přihodím :-8 Všem díky za ohlasy :-K

Vercik 777

15. 10. 2010 22:58

Bibinka: Já to zkoušela i bez bujónu jen s vývarem a upřímně řečeno, není tak chutné. Ale jinak zastávám taky názor, že vlastní vývar je to nejlepší ;-) Ale tady se mi fakt ten bujón osvědčil. :yes:

Bibinka Bibinka

15. 10. 2010 12:56

Verčíku777,králík bude dobrý, ale pokud bych ho dělala já, tak určitě bez masoxu a když přivřu oko, tak jen s jedním. Mám pocit, že to vezme tomu králičímu masu chuť;-)

mysulka mysulka

15. 10. 2010 09:55

:-p To vypdá moc chutně+:yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 10. 2010 08:29

Verčo, vítej na topreceptech.:-K Já králíka moc ráda připravuji a jsem ráda, že mám opět inspiraci;-):yes:

Renáta

15. 10. 2010 07:07

Vypadá to lákavě...

spagetka spagetka

15. 10. 2010 06:26

Já si dám vlastní vývar místo bujonu, ale jinak to vypadá dobře, určitě zkusím, až teda seženu lepšího králíka než, co považujou za králíka v supermarketech ;-):yes:

Jitka B

15. 10. 2010 06:01

Určitě vyzkouším ;-) + bod.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: králík po italsku králík recepty králík po italsku recept recept kralik po italsku luxusní králík králík po italaku recepty na králíka králík na oleji králík na worchestru králík v oleji recepty z králíka recepty králík kralík po po italsku recept králík králík po italksu kralik po recept na králíka po italsku králík po italsku kari chutný králík luxusní králík recept

Suroviny: voda, olej, bujón, cibule, česnek, kečup sladký, koření kari, omáčka worcesterová, pepř, sůl, maso králičí, smetana 13%

TopRecepty.cz

Králík po italsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oylz