Králík po italsku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 510 kJ / 361 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,36 g |
Tuky | 26,34 g |
Vláknina | 6,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 964 mg |
Sůl | 2,52 g |
Sacharidy | 24,28 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
U původního receptu bylo psáno 1/2 šálku oleje, ale když jsem to zkusila, doslova to plavalo v oleji, tak jsem množství oleje zredukovala na pár lžic a bohatě to stačí. Stejně tak se solí, někdy jí nedám skoro vůbec, protože bujóny i kari slanost dodají samy o sobě.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 1. 2012 04:51
ralda: Není zač. My to doma měli už hodněkrát a pokaždé se to osvědčilo. Děkuji za \"luxusní\" hodnocení.
14. 1. 2012 13:26
Je to luxusní, dělám snad už po páté Děkuji
15. 10. 2010 23:03
Jana Remková: Děkuji za přivítání Snad budu mít dost času, aych přispěla dalšími recepty.. Mám jich až až, jen ten čas není, abych to dokumentovala a zveřejňovala A pro Spagetku: Já mám výhodu v tom, že jsem z vesnice a králíky máme doma (nevím, jak chutný je králík ze supermarketu, ale domácímu se určitě nevyrovná..) - tedy ne úplně, ale na zahradě A skoro jsme dopadli jak v K..rva hoši, a nabízeli jsme je všade. Tak jsem začala pátrat po nových receptech a určitě časem ještě něco králičího přihodím Všem díky za ohlasy
15. 10. 2010 22:58
Bibinka: Já to zkoušela i bez bujónu jen s vývarem a upřímně řečeno, není tak chutné. Ale jinak zastávám taky názor, že vlastní vývar je to nejlepší Ale tady se mi fakt ten bujón osvědčil.
15. 10. 2010 12:56
Verčíku777,králík bude dobrý, ale pokud bych ho dělala já, tak určitě bez masoxu a když přivřu oko, tak jen s jedním. Mám pocit, že to vezme tomu králičímu masu chuť
15. 10. 2010 09:55
To vypdá moc chutně+
15. 10. 2010 08:29
Verčo, vítej na topreceptech. Já králíka moc ráda připravuji a jsem ráda, že mám opět inspiraci
15. 10. 2010 07:07
Vypadá to lákavě...
15. 10. 2010 06:26
Já si dám vlastní vývar místo bujonu, ale jinak to vypadá dobře, určitě zkusím, až teda seženu lepšího králíka než, co považujou za králíka v supermarketech
15. 10. 2010 06:01
Určitě vyzkouším + bod.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 10 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 10 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 12 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 15 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 16 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno 22. 4. 2024 23:54
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Luciksch uvařil před 1 hodinou
Těsto na pizzu
Bretik uvařila před 1 hodinou
Tři pomazánky na chlebíčky a soudečky nebo jednohubky
aerdna uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný mrkvový dort
Mlsani uvařila před 3 hodinami
Špenátové lasagne s kuřecím masem
Alexandra1 uvařila před 3 hodinami
Hummus pomazánka
annasmitkova uvařila před 3 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Moanka uvařila před 3 hodinami
Rajská omáčka
Fleep uvařila před 4 hodinami
Mandarinkový koláč s drobenkou
Redpelikan uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Domácí vegeta z libečku: Kořenící směs nejen do polévky vyjde na pár korun a využijí se i zbytky zeleniny
Už jste se setkali s pojmem "krém Chantilly" a nevíte, co se skrývá za honosným názvem? Hned vám to vysvětlíme
Jak naporcovat králíka. Názorné video naučí jednoduchý postup i začátečníky
Další recepty
Tématické fráze: králík po italsku králík recepty králík po italsku recept recept kralik po italsku luxusní králík králík po italaku recepty na králíka králík na oleji králík na worchestru králík v oleji recepty z králíka recepty králík kralík po po italsku recept králík králík po italksu kralik po recept na králíka po italsku králík po italsku kari chutný králík luxusní králík recept
Suroviny: voda, olej, bujón, cibule, česnek, kečup sladký, koření kari, omáčka worcesterová, pepř, sůl, maso králičí, smetana 13%
Králík po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oylz
10 názorů