Teplý žampionový dip
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 618 kJ / 865 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,36 g |
Tuky | 37,64 g |
Vláknina | 15,78 g |
Cholesterol | 123 mg |
Sodík | 2,32 g |
Sůl | 5,32 g |
Sacharidy | 40,79 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podáváme se syrovou zeleninou nebo nějakými slanými sušenkami
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 1. 2011 01:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 16 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 16 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 18 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 20 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Kikaa uvařila před 3 hodinami
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 4 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 8 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 9 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 9 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 9 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 9 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 10 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pěstujeme rajčata: Jak správně zasadit rajčata? Na balkonová stačí samozavlažovací truhlík, tyčková vyžadují hlubší nádobu
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: žampionový dip dip zampionovy dip k masu teplý dip dyp dip ze zakysané smetany zampionovy dyp hřibový dip dip žampionový dipi k masu žampinový dip dip ze žampionů žampionovy dip recept dip z žampionu recept žampionový dip žampionová dip teplý žampionový salát žampionovi dip žampionovej dyp se smetanou borůvkový dyp
Suroviny: slanina, žampióny, cibule, česnek, mouka hladká, sůl, pepř, sýr měkký tavený, smetana zakysaná, omáčka worcesterová, omáčka sojová, zelenina
Teplý žampionový dip
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ExzY
1 názor