Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Čínský meč

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 5. 2009 22:08

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 584 kJ / 1 813 kcal
Bílkoviny260,48 g
Tuky74,88 g
Vláknina2,80 g
Cholesterol 1,22 g
Sodík 9,18 g
Sůl23,87 g
Sacharidy22,82 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Výsledný pokrm nemá žádnou šťávu, a tak jsou vhodnou přílohou bramborové hranolky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

27. 7. 2021 11:03

Tonja: Ruské vajce, španielske vtáčky a pod...

Tonja

27. 7. 2021 10:58

Proč se toto jídlo jmenuje "čínský meč"? Číňané nepoužívají ani maggi, ani worčestr. Naopak se taková jídla nikdy neobejdou bez některého druhu sójové omáčky! A hranolky nejsou čínské taky, ty tam dělají jen turistům.

dzungila

11. 12. 2019 20:29

Domidany: díky za pochvalu a fotka super! :yes:<3;-)

Domidany Domidany

11. 12. 2019 19:32

Moc dobré, děkuji za recept, měli jsme s chlebem a nemělo to chybu :-):yes:

Martin

24. 8. 2017 20:15

perfektni chuťovka s chlebem nebo am,brambor:-):-D

Věra horvathová

24. 11. 2015 18:38

Toto jídlo znám,je vynikající,ale taky dávám přednost smaženým nudlím,před hranolkama,jako p.Eliza.:yes::yes:

mardosa mardosa

29. 1. 2012 13:09

Tak jsme právě poobědvali.Je to výborný,přidala jsem akorát cibuli,kterou mi máme rádi.Bylo to fakt dokonalí.Určitě jsem to nedělala naposled.Letí bodík a fotečka.:-K:-K:-K

prof.lub

16. 5. 2011 19:40

kat něco podobného dělala moje mamka,jdu hned na to a přidal jsem bodík rači dopředu:-):yes:

isindy isindy

30. 5. 2010 17:43

Majinka, a cibuli snáší? ;)...zkus třeba jarní cibuli i se zelenou natí...a klasickou na měsíčky nakrájenou - bude to mít jinou chuť, ale masový základ bude stejný....a třeba by ti spolkl i lilek nebo cuketu, mrkev na tenké plátky (nakrájej ji škrabkou na brambory na tenké plátky...)...

Majinka ;-D

30. 5. 2010 16:51

poradite mi muj pritel nesnasi papriku ani porek co bych tam tak mela pridat:-/

dzungila

6. 3. 2010 20:30

Leo, i já jsem takto upravené maso dávala jednou do tortily a k tomu jsme měli zeleninový salát. Dobrota. A díky za pochvalu!:-K

Lea

6. 3. 2010 18:58

Andrejka,

asi budem opakovat to, co tu uz odznelo. Ale maso v Tvojej marinade je vyborne, pripravila som ho ako sucast mexickeho burritos. Prieteľ to veľmi chválil a bol prekvapeny, ako som to pekne zvladla, aj ked som vegetarianka. A to vdaka Tvojmu receptu. Dakujem!

dzungila

4. 3. 2010 20:59

Melisnicka, díky! To mě těší!;-):-K

melisnicka

4. 3. 2010 19:53

Moc dobré. Měli jsme boule za ušima. Konečně zdravá rychlá čína.:-K

tygricekj

18. 10. 2009 14:02

ahojky dělala jsem to dnes k obídku a byla to mnamka:-8 akorád my taky nemáme moc rádi hranolky tak jsem k tomu udělala mini bramboráčky;-) a boule nám naskakovali až za ušima:-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: čínský meč cinske recepty činsky mec recept naložena čína naložené krůtí maso marináda na čínu čína z krůtího masa recept čínský meč čina po činsky recepty nalozeni masa na cinu jak naložit maso na čínu jak naložit krůtí maso naložit maso na činu čínský meč recepty recept na cinu jak naložit čínu naložit čínu recept na čínský meč čínský meč z kureciho masa kuřecí čína naložit

Suroviny: prsa kuřecí, žloutek, olej, maggi, omáčka worcesterová, paprika sušená pálivá, sůl, pepř, paprika čerstvá červená, pórek, žampióny, zelí čínské

TopRecepty.cz

Čínský meč

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AnKz