Cuketová salsa
Recept ještě nebyl hodnocenChcete zpracovat cukety pro pozdější využití? Zkuste variantu zeleninové omáčky podle našeho receptu. Cukety ochotně přeberou chuť všech přísad a výsledek využijete při…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Chcete zpracovat cukety pro pozdější využití? Zkuste variantu zeleninové omáčky podle našeho receptu. Cukety ochotně přeberou chuť všech přísad a výsledek využijete při…
Cuketová směs k rýži, bramborám či těstovinám je chutné a syté jídlo ze snadno dostupných surovin. Chuť dodává koření, worcester a česnek. Ve směsi je i kousek uzeniny…
Cuketa s rýží z jednoho pekáčku je skvělé jídlo, které můžete připravit buď s kuřecím masem, nebo osmahnutým točeným salámem. Skvěle ale bude chutnat i ve vegetariánské…
Šmakoun možná nepatří mezi běžné suroviny, ale v tomhle jednoduchém receptu s houbami a zeleninou ukáže, co umí. Jemně se opeče a spojí s dušenou směsí. Vznikne tak…
Pečení masa společně se zeleninou zaručí, že zůstane krásně šťavnaté a není třeba ho příliš podlévat. Marináda s hrubozrnnou hořčicí, česnekem a voňavými bylinkami…
Křupavé škvarky, vařené vajíčko a nakládaná okurka tvoří pomazánku, která je sytá a chutná. Je ideální k čerstvému chlebu nebo domácím rohlíkům. Skvělá volba pro rychlou…
Kuřecí balíčky na grilu jsou skvělým způsobem, jak připravit kuřecí stehna plná chuti. Zelenina s bylinkami se vloží přímo pod kůži, čímž se maso krásně provoní a…
Uzená vepřová žebírka z grilu pro opravdové fajnšmekry se vám za delší dobu přípravy odmění úžasnou chutí a měkkostí. Jablečný mošt, hnědý cukr a melasa jim dají…
Vepřová krkovice je oblíbená pro svou šťavnatost. Doplňte ji houbami a fazolovými lusky a získáte výborný pokrm, na kterém si pochutná celá rodina. Díky vyvařeným kostem…
Vůně rozmarýnu a hub provází tyto smetanové kroupy s restovanou krkovičkou. Krkovici předem nakořeňte a nechte přes noc marinovat v lednici. Díky tomu bude krásně…
Hovězí guláš obohacený o houby získá na hloubce chuti i vůni. Maso se nejprve orestuje s cibulí, poté se pomalu dusí s paprikou, česnekem a vývarem, až je krásně měkké.…
Netradiční surovinou a zároveň drobnou chutnou delikatesou jsou králičí ledvinky. Jejich chuť je jemná a příprava snadná. Stačí je orestovat na cibulce, přidat bylinky a…
Želatinové plátky namočíme do studené vody.Uzené pstruhy vykostíme a kostry, kůži a hlavy dáme spolu s cibulí a kořením vařit na 5 minut do zeleninového vývaru.Odstavíme…
Tato panenka v sobě spojuje jemné maso, výrazné koření a lehkou ovocnou svěžest. Sečuánský pepř dodá pokrmu pikantní aroma, zatímco jablka a žampiony přidají šťavnatost.…