Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 728 kJ / 1 847 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,13 g |
Tuky | 167,81 g |
Vláknina | 24,08 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 2,44 g |
Sůl | 6,30 g |
Sacharidy | 62,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bageta plněná hovězím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W0On
Moje poznámka
Bageta plněná hovězím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W0On
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 20 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krupicovo - tvarohové poháry s ovocem
chadimovaivana před 2 minutami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
crazy.woman.cz před 2 hodinami
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 11 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 12 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 13 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 13 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 14 hodinami
Maková náplň
mismi před 14 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 16 hodinami
Tématické fráze:
plněná bageta recept,
dresing do bagety,
plněna bageta,
nejlepší plněné bagety,
plněné bagety,
ciabatta s hovězím masem,
dresing na bagety,
bageta s mletym masem,
bageta s masem,
domácí plněné bagety,
bageta roastbeef,
bageta recept,
bageta s roastbeef,
roastbeef bageta,
houbová omáčka s masem a worcestrem,
dresink do bagety,
dresink na bagetu,
plněné bagety mletým masem,
domácí plněná bageta,
plněné zapečené na bagety
Suroviny:
ciabatta,
majolka,
česnek,
sůl,
pepř,
hořčice dijonská,
šťáva citronová,
roštěnec nízký,
sůl,
pepř,
hořčice dijonská,
omáčka worcesterová,
paprika čerstvá červená,
žampióny,
cibule červená
Komentáře (5)
No, já se ale nedělám ani se zeleninou, ani s dresingem a z nízkého roštěnce si vždycky udělám roastbeef