Skopové na pivě, rajčatech, česneku a koření
Recept ještě nebyl hodnocenSlaninu pokrájíme na špalíčky, česnek na malé plátky. Kuchyňsky upravené skopové maso posypeme slaninou a plátky česneku, zakápneme trochou oleje, osolíme, opepříme,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Slaninu pokrájíme na špalíčky, česnek na malé plátky. Kuchyňsky upravené skopové maso posypeme slaninou a plátky česneku, zakápneme trochou oleje, osolíme, opepříme,…
Ručním mixerem ušleháme do pěny tvaroh, tavené sýry, čajovku a majonézu. Ochutíme pepřem, paprikou a mírně dosolíme, neboť čajovka je sama dosti slaná. Uzený sýr…
Kančí kýtu nakrájíme na kostky a přendáme do mísy. Následně maso osolíme, opepříme, zasypeme uzenou paprikou a zakápneme olejem. Dobře promícháme a necháme nakřehnout. …
Česnek a cibule si oloupeme. Cibule nakrájíme najemno, česnek utřeme se solí. Řapíkatý celer si opláchneme a také ho nakrájíme najemno Máslo vymícháme s Ricottou,…
Široké nudle uvaříme podle návodu. Propláchneme je, necháme okapat a dáme do misky. Uvařenou uzenou plec pokrájíme na kostičky, oloupanou cuketu a lilek i omytá rajčata…
Brambory omyjeme a pokrájíme na plátky. V misce vyšleháme uzenou papriku, lžičku hořčice, pokrájenou pažitku, olivový olej a kapku balsamicového octa. Plátky brambor…
Růžičky květáku uvaříme klasicky v osolené vodě nebo v parním hrnci doměkka. Pak je rozmačkáme štouchadlem na brambory, přidáme vejce, krupičku, nadrobno pokrájenou…
* Maslovou dyni nakrajime na cca 2 cm kousky, dame do misy, ochutime cervenou a uzenou paprikou, soli a zalijeme trochou oleje. Promichame a dame na pulku velkeho plechu…
Nejdříve připravíme nádivku: slaninu pokrájíme na kostičky, rohlíky na kostky a zakapeme vývarem. Přidáme změklé máslo, vejce, nasekané lístky baby špenátu,…
Stehna rozdělíme v kloubu na dvě části. Kuřecí díly osolíme, zaprášíme ze všech stran jak uzenou, tak i sladkou paprikou a necháme maso alespoň hodinu, ale nejlépe přes…
Buřty rozkrojíme na půlku, necháme sežehnout z obou stran nad žárem, mezitím připravíme:Cibuli nakrájíme na půlměsíčky, vyskládáme na dno pekáče. Česnek nasekáme…
Najděte si zavařovačku s víčkem. Dejte do ní oříšky a tekuté ingredience (olej, agáve, tahini). Zavřete zavařovačku a pořádně protřepte, klidně déle, jen ať se všechny…
1. Polovinu změklého másla utřeme se žloutkem a solí,vmícháme v mléce namočený toustový chleba ( nebo tři namočené housky ), polovinu množství hub podušených se…
Černou čočku Beluga uvaříme dle návodu na obalu cca 20 minut, propláchneme na sítku a necháme stranou. Cizrnu propláchneme a scedíme. Očištěnou cibuli i zeleninu…
Zapneme troubu na 200 ° C a plechy vyložíme papírem na pečení.Z plátu listového těsta vykrájíme kolečka o Ø 5,5 cm a z poloviny vykrájíme ještě středy Ø 3,5 cm. Z…
Česká kuchyně je výtečná, někdy to však chce změnu. Kdo jste milovníci kořeněných jídel, tak to je přesně pro vás. Masové kuličky v lahodné omáčce z rajčatového pyré a…
Maso, houby, cuketu, fazolky a papriku nakrájíme na kousky, cibuli a slaninu na kostičky, česnek posekáme.Cibuli zesklovatíme na oleji, orestujeme s ní slaninu,…
Po celém světě je treska obecná velmi oblíbená pro své chutné jemné maso. Většinou se ještě na moři zpracovává jako mražené filé, které je pak možné doma upravit na…
Pikantně okořeněná omáčka, ve které maso nahrazuje cuketa a kousky barevných paprik lahodí oku. Skvělou přílohou k ní je rýže, mohou být případně i těstoviny, jejichž…
K večernímu posezení u filmu, nebo s přáteli u piva, neodmyslitelně patří slané pochutiny. Pokud však dodržujete dietnější režim, nemusíte být o toto většinou nezdravé…
Játra očistíme a omyjeme. Pokud jsou velká, nakrájíme na tenčí plátky.Kefír smícháme s paprikou, česnekem, solí a pepřem a játra do marinády namočíme. Necháme uležet…
Rajčatová polévka je vždy rychlým a snadným řešením pro náš žaludek. Z kombinace čerstvých rajčat a extra rajčatového protlaku připravíme lahodnou a kořením dochucenou…
Pokud máte rádi buřtguláš, tato bramborová omáčka s klobásou a pórkem vám určit zachutná. Chuť pórku, česneku a uzeniny se k bramborám opravdu skvěle hodí a díky smetaně…
Gnocchi jsou oblíbený druh přílohy pocházející z Itálie. Podle druhu noku se těsto skládá z vajec a pšeničné či kukuřičné mouky nebo brambor. Gnocchi se dají připravit…