 
	
Pohanka s hokkaido a patizonem - pro nejmenší
Recept ještě nebyl hodnocenPohanku zalijeme dvojnásobným množstvím vody, přivedeme k varu a po cca 1 minutě odstavíme a necháme dojít pod pokličkou. Pórek nakrájíme nadrobno, patizon a hokkaido…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
	
			 
	
Pohanku zalijeme dvojnásobným množstvím vody, přivedeme k varu a po cca 1 minutě odstavíme a necháme dojít pod pokličkou. Pórek nakrájíme nadrobno, patizon a hokkaido…
	
			 
	
Patizón nastrúhame nahrubo.Premiešame so žĺtkami, vločkami, múkou a soľou. Nakoniec jemne vmiešame sneh z bielkov.Lyžicou naberáme a tvoríme na rozpálenom oleji…
	
			 
	
Rozšľaháme vajcia, pridáme oriešok, korenie, hrozienka, múku, soľ a vypracujeme cesto. Necháme 30 min odpočívať. Potom vmiešame všetku zeleninu, ktorú sme nastrúhali…
	
			 
	
K mletému masu přidáme omytou pokrájenou cibulku s natí, omytá pokrájená rajčátka a další uvedené suroviny. Vše dobře promícháme a necháme do druhého dne v lednici…
	
			 
	
Patizón najemno nastrúhame.Pridáme žĺtky, prelisovaný cesnak, oregano, bazalku a soľ. Premiešame.Vmiešame vyšľahaný sneh z bielkov.Nakoniec postupne pridávame krupičku,…
	
			 
	
Patizon je oblíbená plodina netradičního tvaru, díky čemuž je často nazýván jako létající talíř. Snadný a chutný pokrm připravíme z plátků patizonu, uzenin, sýrů a…
	
			 
	
Patizon je příbuzný s dýní a cuketou a v zeleninových jídlech je může nahradit. Má minimum kalorií a hodí se do slaných i sladkých jídel. Zde mu chuť dodaly houby a…
	
			 
	
Patison můžeme díky jeho neutrální chuti využít ve spoustě receptů. Skvělý je například zapékaný spolu s rajčaty a česnekem. Dodáme mu chuť bylinkami, zalijeme vejci a…
	
			 
	
Krémová minestrone je lahodná italská polévka, která v sobě spojuje bohatou chuť čerstvé zeleniny a jemného krému. Tato hustá polévka je ideální volbou pro chladné dny,…
	
			 
	
Špízy jsou buď součástí letního grilování nebo je můžeme doma, v teple, třeba opéct na pánvi. Poskládat je tentokrát můžeme z kuřecího masa, barevných paprik, cibule a…
	
			 
	
Patizon je neprávem opomíjenou zeleninou, v mnohém předčí i svou slavnější kolegyni cuketu. Pokud máte mladý patizon, nemusíte jej ani loupat. Stačí vydlabat semínka,…
	
			 
		
	
			 
		
	
			