Kuřecí stehna pečená s podzimní zeleninou
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí stehna omyjeme, osolíme a okmínujeme. Pekáček vyklademe kousky másla a kuřecí stehna na něj položíme.Hokkaido omyjeme, pokud je špatná slupka, tak ji odkrojíme.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kuřecí stehna omyjeme, osolíme a okmínujeme. Pekáček vyklademe kousky másla a kuřecí stehna na něj položíme.Hokkaido omyjeme, pokud je špatná slupka, tak ji odkrojíme.…
Filety pangasiuse osolíme, opepříme a opečeme na másle s trochou olivového oleje a uchováme teplé. Cukety (žlutou oloupeme má tvrdou kůru, zelenou neloupeme) nakrájíme…
Pohanku zalijeme dvojnásobným množstvím vody, přivedeme k varu a po cca 1 minutě odstavíme a necháme dojít pod pokličkou. Pórek nakrájíme nadrobno, patizon a hokkaido…
Patizon okrájíme a nakrájíme na kousky. Jarní cibulku nakrájíme nadrobno. Cuketu oloupeme a nakrájíme na kousky, brambory okrájíme a nakrájíme na kousky.V kastrůlku…
Cibuli pokrájíme na kostičky a dáme restovat na másle. Brambory i patizon zbavíme slupky a pokrájíme na kostičky. Přisypeme k cibulce a ještě chvilku restujeme. Zalijeme…
Olej smícháme s hořčicí. Maso omyjeme, osušíme, naklepeme a na stranách nařízneme. Potřeme směsí z hořčice a oleje a necháme v chladu cca 2 hodiny. Cibulku…
Očištěnou a nahrubo nastrouhanou zeleninu orestujeme na trošce rozpáleného oleje. Zalijeme vodou, přivedeme k varu a necháme krátce probublat. Poté odstavíme, necháme…
Krémová minestrone je lahodná italská polévka, která v sobě spojuje bohatou chuť čerstvé zeleniny a jemného krému. Tato hustá polévka je ideální volbou pro chladné dny,…
Patizon smažený v těstíčku je lahodná úprava této jemné zeleniny. Díky nadýchanému obalu je krásně křupavý a chutný. Skvěle se hodí jako lehký hlavní chod, příloha k…