Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zeleninový hrnec

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

29. 9. 2009 20:04

Suroviny pro 3

3

Nutriční hodnoty

Energie2 720 kJ / 650 kcal
Bílkoviny24,44 g
Tuky24,82 g
Vláknina23,72 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 1,32 g
Sůl3,00 g
Sacharidy74,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Mala som uz iba ostatky patizonu, tak som ho nahradila cuketou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

NikolaV

25. 6. 2010 15:17

Vyzkoušeno, i bez uzeniny to byla opravdu mňamka!:yes:

vybusna vybusna

30. 9. 2009 11:02

ta miska je zapekacia na jednu porciu a kupila som ju v ikey za par korun

Paprika Paprika

30. 9. 2009 10:56

Patizony jsem viděla v Kauflandu(Beroun) i v Tescu (Plzeň) ;-)

Katka

30. 9. 2009 10:43

Děkuji za odpověď:-) Tohle znám!!!

Simona Skolakova Simona Skolakova

30. 9. 2009 10:43

Tak tento recept mě taky zaujal,na pohled to vypadá opravdu velmi lákavě:-purčitě vyzkouším a dávám bod:yes:
myslím,že se dá nahradit patizon cuketou.

A co je patizon?určitě to není Katko blbá otázka,možná víš jak vypadá a nevíš,že se tomu říká patizon.je to něco na chuť jako cuketa akorát to má tvar jako vykrajovaný talíř a je to bílé barvy,možná se mi bude někdo smát,ale mě to tak připadá:-D
Simona

vybusna vybusna

30. 9. 2009 10:35

katka...najprv som si myslela, ze patizon sa inak povie po cesky a mam tu nastastie manzelovu cesku maminku a ta hovori, ze aj cesky je patizon ...ale ze sa tiez stretla s tym, ze ludia nepoznaju aka je to konkretne zelenina
takze si mozno spomenies, ked uvidis obrazok...a vyskusaj ho...su tu recepty na pripravu a je fakt skvely
http://images.google.com/images?hl=sk&source=hp&q=...

Katka

30. 9. 2009 10:03

Blbá otázka... Co je to ten patizon????

pipre pipre

30. 9. 2009 09:54

Polívečka, kterou opravdu můžu a s chutí:-) Krásná fotka, i ta mísa (nebo miska?) se mi hrozně líbí... Ale patizon jsem u nás neviděla dost dlouho.:yes:6.

vybusna vybusna

30. 9. 2009 09:22

paprika...recept na skrobovy den je vynikajuci...ja som to varila v tych hrncoch co mas aj ty...a mozem povedat, ze som tam pouzila asi 2 plytke lyzice oleja.

Paprika Paprika

30. 9. 2009 08:32

Já to vidím jako dobrý receptík pro mou dietku (samozřejmě bez uzeniny;-). Patizon ještě mám. +:yes:

Merylas Merylas (moderátorka)

29. 9. 2009 23:05

Výbušná, sakryš, já jsem spíš na to maso, ale opravdu nádherná fotka:yes: Patizony jsem kdysi pěstovala na zahrádce. A hledím na tu mísu, je moc hezká, to je jednoporcová? Pro mě je lepší nic nevidět, protože pak chci všechno.

dzungila

29. 9. 2009 23:03

Tyhle zeleninové "mišmaše" mám moc ráda, takže ukládám a tobě bod!;-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 9. 2009 22:43

U nás ho nemají ani Vietnamci:-//

Eliza Eliza

29. 9. 2009 21:48

Vypadá to úúžasně šťavnatě. Bez uzeniny vyzkouším pro syna. Díky za hezký recept. Mimochodem, dnes jsem se zastavila u Vietnamců najisto pro patizon, ovšem měla jsem smůlu... Asi dost lidí četlo tvůj včerejší recept...:-D Tak snad zítra!

spagetka spagetka

29. 9. 2009 21:43

další jasná jednička ;-):-p:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak udělat kvašené zelí v hrnci kameninové hrnce na nakládání zelí hrnec na kvašení kameninové hrnce na zelí hrnce na kvašené zelí kameninový hrnec keramické hrnce na zelí keramický hrnec na kvašení kameninové hrnce nakládání patizonů kameninový hrnec na nakládání masa hrnce na kvaseni hrnce na kvašenou zeleninu nakládaný patizon salámové růžičky příprava patizonu zeleninový karbanátek recept hrnce na kvašení zelí zeleninový mišmaš malé kapustičky

Suroviny: brambory, patizon, cibule, rajče, česnek, salám měkký, kapusta, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá žlutá, paprika čerstvá červená, vegeta, paprika sušená sladká, kmín drcený, vegeta, sůl, pepř mletý, olej

TopRecepty.cz

Zeleninový hrnec

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/D9Gy