Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř celý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Rolované kotlety

Rolované kotlety

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Kotlety si nařízneme a přes mikroténový sáček naklepeme. Z obou stran osolíme, opepříme. Půl cibule si orestujeme na oleji dorůžova, přidáme 1 lžičku mouky, mírně…

Moje fazolová polévka

Moje fazolová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Dáme vařit vývar+fazole,koření podle chuti sůl a masox,když jsou fazole skoro uvařené přidáme na kostičky nakrájené brambory.Když jsou fazole i brambory uvařené…

suslajda

90 min

Zadělávané kuře

Zadělávané kuře

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Omyté maso opečeme na trošce oleje z obou stran, aby se zatáhlo. Zalijeme vodou, jen aby bylo maso ponořené. Přidáme očištěnou zeleninu, koření a vaříme do změknutí masa…

mika59

75 min

Zelňačka s masovými knedlíčky

Zelňačka s masovými knedlíčky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Cibuli nakrájenou nadrobno orestujeme s kořením na sádle dozlatova. Přidáme papriku a po zamíchání mouku. Jíšku zalijeme vývarem a přivedeme k varu.Uděláme knedlíčky a…

mika59

55 min

Sulc - jednoduchá varianta

Sulc - jednoduchá varianta

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Sulc je takový chudší příbuzný tlačenky, protože se dělá z podřadnějšího masa. Kolena obsahují spoustu kůže, šlach, chrupavek i kus kosti, což jsou všechno důležité…

luckymoon

135 min

Slepičí polévka - pařátová

Slepičí polévka - pařátová

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Slepičí nohy s pařáty pořádně očistíme. Vložíme do hrnce se studenou vodou. Vývar táhneme pomalu k bodu varu. Jak se začne srážet bílkovina na povrchu vývaru, tak ji…

Colombo65

120 min

Celý oběd z vepřových žeber

Celý oběd z vepřových žeber

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Omytá žebra dáme vařit společně s kořenovou zeleninou, cibulí, česnekem a kořením. Vaříme doměkka, až maso jde dobře od kosti.Uvařenou polévku scedíme a maso od kosti…

Rychlokvašky

Rychlokvašky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Rychlokvašky patří snad do každé české domácnosti. Vyzkoušejte tento recept s česnekem a křenem, bez zavařování a připravené tak snadno a během chvilky. Zůstanou křupavé…

mika59

30 min

Vydatný kuřecí vývar

Vydatný kuřecí vývar

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Silný kuřecí vývar vás postaví na nohy v každé situaci. Dopřejte mu dostatek času a vařte jej velmi pomalu. Na výsledné chuti se to projeví. Čerstvé bylinky dají polévce…

Martina246

240 min

Dančí maso na rajčatech

Dančí maso na rajčatech

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Dančí maso má specifickou chuť i vůni a díky nízkému obsahu cholesterolu si jej můžete dopřát opravdu často. Velmi se hodí pro přípravu gulášů a pomalu dušených mas.…

Stanas

100 min

Kadlíkova vepřojátrová paštika

Kadlíkova vepřojátrová paštika

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pokud jste milovníci poctivých paštik, jistě oceníte recept na tuto paštiku, ve které můžete upotřebit čerstvé vepřové maso a játra. Nejlepší paštika je totiž ta, kterou…

Kadlik

240 min

Haše z vepře

Haše z vepře

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Haše je klasické jídlo, ve kterém lze zpracovat i levnější kousky vepřového, případně můžeme přidat i maso, které zbylo například z vývaru. Podáváme ji s bramborami nebo…

Fakira

208 min

Obi pajšl

Obi pajšl

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Vepřový kořínek nebo-li pajšl je opomíjenou surovinou v kuchyni. Je to chyba - při dobrém zpracování se z něj může stát lahůdka na talíři. Dobře provařte maso, zbavte ho…

Vaclav Fronek

140 min

Jemná houbová polévka

Jemná houbová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Snadná a levná polévka s vůní lesa. Houby, brambory a kmín jsou osvědčená kombinace, která po doplnění máslovou jíškou vytvoří lahodnou a sytou polévku pro celou rodinu.…

mischelinka

50 min

Boršč s mletým masem

Boršč s mletým masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Rychlejší verze klasického boršče, která si zachovává plnou chuť i sytost. Mleté maso zkracuje čas přípravy, ale díky zelí, kořenové zelenině, rajčatům a červené řepě…

Merylas

70 min

1 12 13 14 15 16 34