Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rajská omáčka s pečenou paprikou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 55 min

70 min (15 min příprava + 55 min tepelná úprava)

2. 12. 2022 18:11

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 263 kJ / 3 648 kcal
Bílkoviny192,94 g
Tuky213,43 g
Vláknina15,10 g
Cholesterol 841 mg
Sodík 1,09 g
Sůl2,21 g
Sacharidy233,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Majkaa

3. 12. 2022 17:20

Papriky taky peču v troubě, ale do masa dám pro zjemnění cca 1/2 namočeného rohlíku v mléce. Rýži do masa dávají hodně na Slovensku.

StefanieB StefanieB

3. 12. 2022 11:10

Tonja: To máte pravdu ;-)
I když jsem nedala rýži, tak masíčko bylo výborné.
Každý máme jiné chutě a každá vaří jinak.

Tonja

2. 12. 2022 22:39

My jsme zvyklí do masa přimíchat rýži a tím papriky plnit. Připadá nám náplň vláčnější, méně tuhá, prostě podle nás lepší.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše chalupářská
kuchařka

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Další recepty

Suroviny: máslo, olej, cibule, mouka hladká, sůl, tymián, bobkový list, koření nové koření, vývar masový, pepř celý, protlak rajský, cukr krupice, paprika, maso mleté, sůl, vejce, strouhanka, cibule, pepř

TopRecepty.cz

Rajská omáčka s pečenou paprikou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DkNj6